Forum Onderwerp - goedkope campings (Gesloten voor reacties)

ivonne 11.12.2005 08:36
Wij trekken graag. We gaan ook graag lang weg. Ons budget is niet groot.
Wie heeft tips door heel spanje; campings waar je met 5 personen niet meer dan 30 euro per nacht kwijt bent ?

Geplaatst door: tineke 11.12.2005 11:13
Ivonne, dit kan je heel goed zelf per departement bekijken op deze site. Klik li. in het menu op "Regio/departement" en klik dan op het kaartje van Spanje voor het departement en de regio. Dan krijg je een overzicht te zien met de campings in die regio. Helemaal rechts in dat overzicht staat een kolom met "Details" en daaronder staan blauwe blokjes met "Meer...". Als je daarop klikt, zie je alle info over de camping, waaronder ook de prijzen.

ivonne 11.12.2005 19:47
Bedankt voor de tip, maar deze prijzen kloppen vaak niet. Ik heb gekeken, maar wij betaalden meer, en dat is anderhalf jaar geleden. Een camping waar ik net gekeken heb heeft bv voor kleine tenten een hoger tarief dan voor grote, dat kom je in de praktijk op die camping echt niet tegen.

Daar komt bij dat het bijna niet te doen is om op deze manier alle campings na te kijken, dat is een kwestie van uren en uren werk en optellen, en dan nog hopen dat de prijzen kloppen.

Even voor alle duidelijkheid: dit is geen commentaar op de webmaster!!! Ik ben als fervent spanje ganger heel erg blij met deze website.

Ik zou heel blij zijn als er mensen mee willen helpen aan een database van betalbare spaanse campings. Ik heb geen ambitie om een eigen website op te zetten, maar misschien iemand anders wel?
Alles wat ik wil is namen en plaatsen van betaalbare campings.