Forum Onderwerp - La Masia in Blanes (Gesloten voor reacties)

cees 17.12.2005 12:47
Zijn er mensen die op deze camping hebben gekampeerd? Graag positieve als negatieve ervaringen over deze camping en over Blanes. bvd.cees.

anita 18.12.2005 09:28
Over La Masia weet ik niets. Wij stonden op Bella Terra. Informatie over o.a. Blanes vind je op mijn homepage http://home.planet.nl/~geest357/home.htm bij : campings : bella terra

Geplaatst door: G 18.12.2005 10:25
Wij zijn naar Sol Mar geweest in Blanes (zie meningen). We hebben toen ook een aantal andere campings bekeken, maar vonden de onze toch het mooiste. Wel kleine plaatsen. Als er een grotere ruimte vrij is, kun je die wel vragen (mits aandringen krijg je die ook).
Vanuit Blanes kun je verschillende mooie uitstappen doen. Barcelona is ook niet al te ver. Wij zijn er met de trein naartoe gegaan. Ook de botanische tuin is de moeite.

HenkA 31.03.2006 18:33
Hou je van een drukke camping ? neem La Masia gezellig druk veel vaste plaatsen zeeeer mooi sanitair, 2 zwembaden, turks stoombad en binnen zwembad.Voor in zijn de plaatsen kleiner als achterin op de camping en vooral als je sector 7 neemt deze plaatsen zijn pas nieuw en ± 95 m2 maar hebben nog geen schaduw van de nieuwe aanplant. Sta je in sector 7 dan is het ong.1 km lopen naar de in/uitgang en ong. 3 km naar Blanes centrum.
Maar langs de boulevard is het gezellig lopen dus heb je er geen erg in dat het 3 km is. Blanes vonden wij erg leuk, en komen er zeker nog eens terug, en dan gaan we weer naar camping La Masia.