Forum Onderwerp - Platja d'aro vall d'or (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Dirk 17.12.2005 13:04
Wie kent camping vall d'or in Platja d'aro. Hoe groot zijn de plaatsen en bieden ze enige privacy.. Hoe is de staat en onderhoud van het sanitair. Is ze rustig , nachtrust , geschikt voor kinderen van 8-11 jaar???
Alvast bedankt!

Jenneke 22.12.2005 15:45
Hallo,
Wij zijn in 2004 op deze camping geweest. Als je met een caravan of tent gaat het je een redelijke ruimte. De plekken van de stacaravans is ook redelijk (daar zaten wij in) Je moet alleen niet tussen de vaste spanjaarden zitten want dat valt tegen, die houden met niemand rekening.Mochten jullie met de tent gaan geef dan aan dat je niet op het eerste gedeelte wilt staan van de camping maar meer naar de achterkant. Voorin staan alle spanjaarden tent aan tent. Je kunt bij wijze van spreken bij elkaar daar op het bord kijken.
Het animatie team is niet zo geweldig. Er zijn twee zwembaden die een normale doorsnee hebben. Wat wel heel leuk is dat je met 10 a 15 min. lopend vanaf de achterkant van de camping in Platja d aro komt in het stadje en aan zee. Wij hadden twee tieners bij ons van 14 en 18 jaar maar op de camping was er niet veel te doen. Ze hebben de meeste tijd aan zee en in de disco's doorgebracht met een hele groep jongeren.
Wij zullen er nooit meer komen. Er ligt nog een camping naast deze volgens mij heette deze Cala Gogo, daar hadden ze b.v. ook karaoke en disco avonden. Succes met zoeken

Geplaatst door: tineke 22.12.2005 16:51
Jenneke, het is handig als je deze reactie ook bij de meningen over deze camping zet, dat is voor anderen makkelijker terug te zoeken dan op het forum.

Geplaatst door: Dirk 22.12.2005 17:45
jenneke , alvast bedankt voor de moeite , maar ik vermoed dat je het over een andere camping hebt. Volgens mijn gegevens zijn er op vall d'or geen zwembaden.

pojo 24.12.2005 14:13
Hallo Dirk
Wij zijn daar reeds tweemaal geweest wel al vier jaar geleden maar dan waren de plaatsen niet zo ruim,gemiddeld kom je aan ongeveer 60 m² per plaats en je zit gewoon weg naast elkander zonder afscheiding. Het sanitair is wel in orde je beschikt de ganse dag over lekker warm water.
Animatie is er niet ,voor de rest een leuke kleine camping aan zee
mvg pojo
ps de andere camping zal camping valdaro zijn