Forum Onderwerp - Camping La Gaviota (Gesloten voor reacties)

Roel 20.12.2005 21:11
Wie kan mij wat vertellen over camping La Gaviota (Costa Brava)

Geplaatst door: monique 22.12.2005 17:41
wat wil je weten?
wij zijn vorig jaar op deze camping wezen kijken,hij ligt aan het strand er staan niet heel erg veel nederlanders , de camping zag er wel verzorgd uit,de plaatsen redelijk van groote (zit wel verschil tussen) klein zwembad maar het is ook een kleine camping alleen het sanitair heb ik niet gezien .

stan 25.12.2005 16:06
Als je houdt van een kleine camping zonder al te veel animatie en drukte maar toch zeer ideaal gelegen (vlak aan het strand), dan is dit zeker iets voor jou. Zeer verschillend publiek (engelsen, duitsers, spanjaarden en niet zoveel nederlanders). Wij stonden op de camping l'Amfora (die is vlakbij) en hadden heel veel spijt dat we niet op La Gaviota stonden (is veel rustiger, maar dus niet echt geschikt voor gezinnen met tieners, wel met kleinere kinderen).

marieke 05.01.2006 12:47
Over het sanitair kan ik je het volgende vertellen; schoon en ik vind het mooi. De kampeer plaatsen vinden wij niet ruim en eerder aan de kleine kant. Met weinig beschutting. Je kan dus zo bij je buren op tafel kijken. Voor ons maakt het niets uit omdat we in het voorseizoen gaan.