Forum Onderwerp - Geboekt L ' amfora (Gesloten voor reacties)

Chantal 14.11.2008 13:45
JIHOEEEE!!! ook wij hebben alweer geboekt voor 2009. Vorig jaar een berichtje op dit forum geplaats dat we naar L Amfora zouden gaan, heel veel negatieve reacties maar we gaan weer, wat een heerlijke camping.
Schoon, rustig, veel schaduw en fijn voor de kinderen. Dus 2009 weer hier heen.
Voor ons de reactie baggercamping totaal niet waar.

brit 14.11.2008 19:39
Ik sluit me hier volledig bij aan. Heerlijke camping ,mooi strand,prima staanplaatsen, super supermarkt . Wij hebben totaal geen rottigheid meegemaakt .Heerlijk kan niet wachten tot juli 2009.

Geplaatst door: Ine 15.11.2008 19:43
Ook wij hebben geboekt op camping L'amfora. Wij gaan dit jaar voor het eerst naar deze camping. Het lijkt ons een super camping en ik lees eigenlijk alleenmaar positieve reacties. Dus komt helemaal goed. Wij zijn er van 13 Juli tot 30 Juli.

chantal 17.11.2008 13:12
Wij gaan 8 t/m 28 juli, 2 kinderen 11 (meisje) en 9 (jongen).

Petra 10.12.2008 13:29
Gelukkig ook positieve reacties, wij gaan ook in 2009 voor de eerste keer hierheen.
Voor tieners schijnt het er heerlijk te zijn. Wij ouders vermaken ons overal wel.

sro'ke 10.12.2008 19:50
en waar ligt deze camping, 'k ben wel benieuwd

Frans. M 10.12.2008 20:29

sro'ke, deze camping ligt in sant pere pescandor.

Gr. Frans

Lut 11.12.2008 13:24
Ook wij hebben zeer fijne vakantie's op deze camping gehad ,je hebt er alles zodat je u auto gewoon kan laten staan. Maar toch is er een sterk minpunt.Als je rond 21 juli op deze camping aankomt ( topdrukte) dan staan ze om de beste plekken bijna te vechten.We kwamen er toe rond 11 u in de voormiddag en werden gewoon terug gestuurd ! Het was even te druk en ze vroegen om na de middag terug te komen ,zelfs de parking stond porpvol en aan de receptie stonden ze in een rij aan te schuiven om hun plaats te bemachtigen.We hadden gereserveerd in december.Dan maar met caravan en twee zeurende kinderen in de hitte van Spanje terug gekeerd opzoek naar een parking ergens langs de weg en maar wachten en wachten !!! Na de middag terug gekeerd en dan nog 1 uur moeten wachten voor we onze veel te kleine plek kregen, gaan zagen voor een andere plek en ook gekregen maar dan stonden er nog andere mensen met hun caravan die deze plek ook wel wilde omdat ze over hun oorspronkelijke plek niet tevrede waren.Na wat overleg is het toch onze plek geworden en konden we eindelijk ( het was toen al 16:00u in de namiddag )onze caravan er neerzetten.We hadden verder wel een toffe vakantie.Bij vertrek toch even gemeld wat we konden doen om deze topdrukte te vermijden, ze raden ons aan om voor 21 juli te komen of na 5 augustus. het jaar erop na 5 augustus gekomen ,niet terug gevlogen maar toch weer 1 uur moeten wachten op onze plaats ,en helemaal geen keuze in de plaatsen.Je mag de dag nadien wel veranderen als je wil maar dat is ook altijd niet even prettig. Maar verder weerom een prachtige vakantie.Nu zijn we die topdrukte kotsbeu en zoeken we de rust in Oostenrijk.

SANDRA 04.01.2009 11:45
daarom kiezen wij voor playa brava
rustige camping en wij vinden dan ook onze rust hier. toch de gemoedelijkheid van spanje en pal aan zee. en heeerlijk weer.
gr sandra

fam van weenen 10.01.2009 10:34
geweldige camping wij zijn in 2008 voor het eerst geweest onze vier kinderen 16,14 12 en 10 jaar vonden het prachtig heel veel vrienden en vrindinnen op gedaan heel vriendelijk personeel ,mooi strand goed te belopen waar je ook zit prachtig zwembad en een nette supermarkt. ook wij hadden de negatieve reacties gelezen maar je moet het gewoon zelf meemaken wij gaan weer naar l amfora vanaf 12-07-09 t/m 04-08-09

Jolanda 23.01.2009 19:19
Hoi allemaal,

Ook deze camping geboekt. Voor het eerst naar Spanje (voorheen altijd Landes, Fr.)
Heb wel wat vragen omdat ik al googlend ook hele negateive berichten tegenkom.
We gaan wat later in het seizoen (half augustus) en hebben voor een grote standplaats gereserveerd.

- Mogen honden op het strand bij de camping?
- Wat is er precies te doen voor 13/14 jarigen?
- Wie heeft er ervaring met het na-seizoen?
- Ongedierte?
- Veiligheid?
- Herrie/overlast? (en dan bedoel ik niet de muziek van de animatie/plaatselijke horeca, want dat stoort ons niet)

Groetjes,
Jolanda

Takkie 27.04.2009 13:26
Wij gaan voor het eerst naar Spanje. In de maand augustus zitten wij op l'amfora, Met onze dochters van 9, 12 en 15. Heb er nu al zin in!!

Jolanda 07.05.2009 19:47
Hé Takkie, wanneer gaan jullie in augustus? Lees hier nml veel terug dat de meesten voor half augustus al weer weg zijn.

chantal 13.05.2009 15:58
Heb er zin in, nog een paar weekjes, dan zon, zee, rust, lekker genieten en lekker eten op een mooie camping. hmmmm

chantal 26.06.2009 14:53
Nog een weekje en dan is het zover, weer heerlijk naar Spanje, het was even spannend omdat mijn schoonvader plotseling erg ziek is geworden maar de vooruitzichten zijn gunstig, dusss Spanje we komen er aan.

L'Amfora is een fijne camping.

chantal 12.08.2009 16:41
Staat ook al bij de meningen maar wilde hem ook hier plaatsen


In een eerdere mening al aangegeven dat we op deze camping een heerlijke vakantie hebben gehad. Heb alle negatieve meningen wel gelezen maar hebben toch besloten om toch terug te gaan naar deze camping. Wederom hebben we een heerlijke vakantie gehad. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die het sanitair niet schoon vinden, de dames lopen hier de gehele dag en zijn non stop bezig schoon te maken. Personeel van de receptie ook echt super vriendelijk, zijn altijd welwillend en zelfs als er een stel Nederlanders staat die niet tevreden zijn en daar op zijn Hollands aan het kafferen zijn blijven de dames netjes, vriendelijk en beleefd. Plekken zijn super, groot en veel schaduw. Waar mensen afval laten krijg je ratten, we hebben er (als het er 1 was) 1 gezien, wel heel veel egels. Geluidsoverlast hebben wij geen hinder van, waar jeugd is is geluid en om 00.00 uur was het op de camping stil. Er was meer beveiliging dan vorig jaar dat kan te maken hebben met eerder in andere meningen genoemde incidenten. Wij hebben geen hinder ondervonden. Wel een aantal minpuntjes: * WIFI is slecht * Auto's inderdaad tot laat op de camping en reden ook hard op de camping * Eten van de afhaal kan beter



Geplaatst door: Jolanda 13.08.2009 14:35
Nog 3 dagen en we zijn ook onderweg. Zal als we terug zijn laten weten hoe het was.

Takkie 26.08.2009 22:28
Ook wij hebben genoten van deze camping. Onze dochters van 9, 12 en 15 hebben zich prima vermaakt. We stonden zo centraal dat de afstand naar de zee net zover was als naar het zwembad. Fantastisch zoals de toiletblokken schoongehouden worden en ook heerlijk om altijd met warm zeg maar heet!) water te kunnen douchen en afwassen! Wij zijn zo enthousiast dat we de caravan daar in een stalling hebben ondergebracht en we volgend jaar weeer op L'Amfora zijn!!

chantal 27.08.2009 08:44
Hai Takkie,
Fijn dat er nog meer mensen zo super enthousiast van deze camping terug komen. De vriendjes van onze kinderen noemden het (en terecht) dit is de camping die alles heeft......

Geplaatst door: Jolanda 06.09.2009 21:26
Hoi,

Wij zijn ook weer terug.
Laat in het seizoen (17 aug - 3 sept) heeft z'n voor- en nadelen. Jammere voor de kids is dat er weinig jeugd meer is (grijze-golf .........), animatie ook gestopt is. Voordeel is grotere keuze uit standplaatsen, weinig drukte in het zwembad. Bevoorading supermarkt loopt terug.
Sanitair is in een woord geweldig, ook bij het zwembad (onze ervaring met andere campings is dat dat erg moeilijk is om bij te houden). We hadden een standplaats tussen de hagen, door vele als vervelend ervaren, wij vonden dat wel prettig, zeker met de 4 bomen op de plaats --> veel schaduw, amper hars/vlekken op de tent.
Strand is er heerlijk, hond werd inderdaad zonder problemen toegelaten.
Helaas blijven er altijd mensen die de uitwerpselen van hun huisdier niet opruimen, dat terwijl er over de hele camping containers MET zakjes hangen.
Voor ons alleen lastig (ivm allergieen) dat men genoodzaakt is om katten in te zetten voor het ongedierte (er zijn dan weer campinggasten die de katten voeren met het gevolg dat die niet meer doen wat hun taak is, ongedierte vangen).

Wat ons betreft zeker een camping om naar terug te gaan, maar dan iets eerder in het seizoen.


Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 1 van 2