Forum Onderwerp - Geboekt L ' amfora (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Loes 06.09.2009 21:47
Hallo Jolanda, wij zijn ook van 17 Augustus tot 3 September op deze camping geweest.
Inderdaad een prachtige camping, maar ook wij vonden het te laat.
De eerste week was het nog redelijk druk met veel Nederlanders, maar daarna werd het toch wel een stuk rustiger.
Volgend jaar maar weer midden in het hoogseizoen. Eind Juli/ begin Augustus ideale tijd om te gaan vinden wij zelf. Dit jaar was te laat.

Laura 07.09.2009 19:33
Ik ben van plan te gaan boeken voor de zomer 2010 op camping l'amfora. Nu wordt er vaak gesproken over oud en nieuw gedeelte maar ik kan dit op de plattegrond niet terugvinden....
Krijg je bij boeking een plaats toegewezen of is het dat je een plek boekt en bij aankomst kijkt wat er beschikbaar is??? Wat zijn een beetje leuke plekken?? Liefst een beetje centraal tussen strand en zwembad....
Alvast bedankt!!!!!!!!

chantal snoek 09.09.2009 12:16
De nieuwe plekken zijn de plekken bij het strand, daar is nagenoeg geen schaduw maar wel een verkoelende wind.

Je mag een voorkeur aangeven bij boeking, ze proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden bij het boeken. Boeken begint alweer op 1 nov en ik heb begrepen dat ze om 00.00 uur al 500 aanvragen hebben......

Geplaatst door: Elske 09.09.2009 13:35
Nieuwe staanplaatsen zijn dichtbij het strand en hebben weinig schaduw, maar opzich niet heel erg.
Wij reserveren meestal een beetje een centrale plaats. Wij willen niet tever van het strand, sanitair en het zwembad zitten.
Wij waren er afgelopen jaar voor het eerst.
Wij willen misschien dit jaar weer gaan, wij zijn er dan van maandag 26 Juli tot donderdag 12 Augustus.

Geplaatst door: Jolanda 03.01.2010 17:46
Hoi,


"De kogel is door de kerk" ;-) We gaan terug naar L 'Amfora.
We hebben de hele kerstvakantie lopen dubben. Toch dichter bij? Maar wel een grote standplaats ............ het privesanitair was toch wel erg gemakkelijk, niet nodig met de schone toilethokken, maar toch ..... wel een prijskaartje, we hebben weer laat vakantie ........... maar ja de hond mocht wel op het strand, het entertaiment loopt terug als we laat gaan ....... maar ja hoeveel gebruik maken we er van ........ dichterbij is wellicht ook minder mooi weer en we hebben maar 17 dagen ...... en de omgeving .......... daar hebben we nog lang niet alles van ons "lijstje" gezien.

Kortom, ik heb zojuist geboekt en nu maar duimen dat de voorkeur die we uitgesproken hebben ook nog gaat lukken (uitzicht op zee ;-) maar ja wie wil dat niet).

Groetjes,
Jolanda

Geplaatst door: jolanda 04.01.2010 16:09
Hai, gisteren via reserveringsding geboekt, vandaag een telefoontje van een vriendelijke spaanse mevrouw (gelukkig sprak ze engels). Met het verzoek of we 1 dag later kunnen/willen komen, dan krijgen we een standplaats met zeezicht. Jippie, de voorpret kan beginnen.

Geplaatst door: Elly 05.01.2010 14:23
Wanneer gaan jullie Jolanda?
Wij gaan voor het eerst naar deze camping en gaan van 2 Augustus tot 19 Augustus. Wij gaan met 2 kinderen van 13 en 15 jaar oud.

Geplaatst door: Jolanda 05.01.2010 20:24
Hoi,

We hebben weer laat vakantie, we kunnen pas 17-8 terecht. Zijn we net op tijd op jullie weer uit te zwaaien (nadeel van zo laat gaan, maar goed dat weten we).
Hadden graag op maandag aan gekomen (omdat op zondag rijden ons goed bevallen is, in Orange overnacht), maar dat lukte dus niet meer.
Jeugd (12-15-15) heeft er zin in.

Geplaatst door: Elly 05.01.2010 20:50
Hallo Jolanda,
Dan gaan wij alweer bijna naar huis. Alleen 17-08 is op een dinsdag en jullie komen op een zondag aan. U bedoeld waarschijnlijk dat u zondag 15-08 aankomt.
Wij vertrekken ook op zondags, is ons ook erg goed bevallen, lekker rustig op de weg en op maandag aankomen is prima.

Geplaatst door: Jolanda 09.01.2010 19:35
Hoi,

Afgelopen jaar zijn we op zondag aangereden (4.00 uur) waren om 16.00 uur in Orange en hebben daar overnacht. Daarna doorgereden en dus op maandag aangekomen. Dat hadden we voor dit jaar weer gewild, maar we wilden ook een grote plaats en dat ging niet meer, een dag later wel.

Op zondag rijden is ons goed bevallen.Ik denk dat we toch gewoon op zondag aanrijden en dan maar 2 dagen ergens overnachten (desnoods in een opgooitentje). Moeten we nog ff uitdokteren, wellicht gaat er nog een vriendinnetje mee, wachten dat ff af voordat we beslissen wat we gaan doen --> overnachten dan boeken we iets vooraf.

Groetjes,

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2