Forum Onderwerp - castell montgri (Gesloten voor reacties)

petra 20.11.2005 16:34
weet iemand waar de plekken comodity plus[grote plek met 10 ampere stroom]op de camping zijn.
onze kinderen van 11 13 15 zullen zich hopelijk prima op de camping kunnen vermaken?
heeft iemand een platte grond van de camping?
is de disco ook voor 15 jarige te bezoeken
zijn er verder nog voor tieners andere activiteiten
hopelijk kan iemand mij helpen aan info

groetjes petra

kampeerder 20.11.2005 18:53
de plaatsen liggen verspreid over de camping. meestal op het eind van de laantjes.de plattegrond van de camping kan je op de campingsite zelf kijken.klik op kaarten dan zie de plattegrond klik daarop en hij vergroot desnood print je hem uit.de rode en groen bij het grote zwembad en in een klein stukje geel zijn de staanplaatsen.er is veel te doen op de camping toernooien wedstrijden midget golf tennis iedere avond bij het podium enz. enz. wil je meer weten zeg het maar ik mail je wel.open disco voor iedereen tot 12 uur de ondergrondse vanaf 16 jaar.zwemmen tot 24 uur met badmeester.

Geplaatst door: Margriet 25.11.2005 09:55
Ik hoorde van vrienden dat ze heel enthousiast waren over deze camping en de ligging ervan, maar dat het wel zo was dat er geen plekken gereserveerd konden worden, je bent wel zeker van een plek, maar je moet hem bij aankomst zelf uitzoeken en niet zelden schijnt er dan ruzie te ontstaan tussen mensen die hetzelfde plek willen.
Ik heb dat al van meer spaanse campings gehoord, is dat normaal in Spaneje en is dat ook echt zo bij Castell de montgri?

kampeerder 25.11.2005 15:02
Je kan geen nr reseveren je kan wel voorkeur geven en daar houden ze echt wel rekening mee is mijn ervaring. Het is zo dat als je aankomt, je dan een plaats toegewezen krijgt maar vind je het niks en er is een andere plaats vrij dan mag je die ook.
Dus al je aankomst zeggen ze die en die plaatsen zijn beschikbaar kijk maar welke je wil.Dan ga je kijken en terug naar de receptie en wie het eerst hun keuze geef die krijg hem.