Forum Onderwerp - familiecamping aan middelandse zee gezocht (boven Barcelona (Gesloten voor reacties)

els 03.01.2006 01:30
We zoekn een niet al te grote camping om met 3 kleine kinderen naartoe te gaan. Bij de meningen vind ik nog niet veel. We hebben graag zwembad, af en toe wat animatie 's avonds, niet te ver van de kust (10min met auto max) en met enkele gezellige stadjes in de buurt. Geen mega-camping

Geplaatst door: Mieke 03.01.2006 14:04
Camping Internacional Palamos in Palamos is geen mega camping wel heel gezellig. Er is een groot zwembad (50 meterbad met apart een kinderbadje) een klein supermarktje voor de dagelijkse boodschappen, klein restaurantje waar je goed kunt eten voor een hele redelijke prijs en het is ong. 10 minuten lopen naar het strand. Er is verder helemaal geen animatie maar onze ervaring was dat de kinderen het ook niet gemist hebben want deze camping bestaat uit 80% Nederlanders met allemaal kinderen. De camping ligt net buiten Palamos bij de baai van La Fosca waar het ook zeer gezellig is met enkele restaurantjes winkeltjes e.d. Palamos zelf is echt een geweldig leuk plaatsje.

Geplaatst door: monique 03.01.2006 15:47
camping mas st joseph in santa cristina d'aro is leuk met kleine kinderen, mega zwembad en superschoon sanitair ongeveer 3 km van playa d'aro en ong 1 a 2 km van st felieu beide leuke plaatsjes.
wij hadden 2 jaar geleden geboekt via vacansoleil en vorig jaar ( voor een paar dagen) gewoon via de camping.
er staan ook veel huurtenten van vacansoleil met mensen die kleine kindjes hebben dus speelmaatjes genoeg. er wordt ook nog wel het e.e.a ander kinderanimatie gedaan.
knutselen en kinderdisco (doen ze dansjes met de kids)

Cor de Bree 29.01.2007 22:39
Wij willen dit jaar naar mas st josef maar onze drie boys van 13 , 11 en 7 jaar vragen zich af of je hier in het zwembad een badmuts op moet en een verplicht in een zwembroek voor hun genaamd een ballenknijper moet lopen?
Graag reactie van mensen die hier al eens geweest zijn en verder nog meer relevante info over deze camping.

Hartelijke groeten Cor de Bree

Ellen 30.01.2007 09:07
camping Las Palmeras in Saint Pere Pescador,geweldig om te zijn met jongere kinderen-die van ons waren 3 en 6.Super aangelegd,niet te groot,kindvriendelijk,super sanitair,leuke speeltuintjes kinderen,in hoogseizoem animatie en kinderclubactiviteiten,zie site zo romantisch is het echt en bij meningen staat die van mij ook bij.

sandra 30.01.2007 22:28
hallo els wij hebben 2 kids van 4 en 6 jaar en gaan al 6 jaar naar camping playa brava in platja de pals. pal aan zeezwembad speeltuin echt voor kleine kids.
kijk eens op www.playabrava.com
succes

Geplaatst door: Els 31.01.2007 10:07
Hallo Els,best leuk een naamgenoot schrijven, maar daar ging het niet over. Wij gaan al een aantal jaren naar camping l'Amfora in San Pere Pescador, het is wel een grote camping, maar als je bij de tennisbaan gaat staan of tussen de hage valt het niet zo op. Om naar het strand te gaan hoef je niet in de auto je loop van de camping het strand op plus dat het niet gelijk diep is wat aan de kust van de Costa Brava bij sommige plaatsen voorkomt. Er zijn twee grote zwembaden bij, kinderanimatie en super schoon sanitair