Forum Onderwerp - camping amfora (Gesloten voor reacties)

assie 07.01.2006 16:41
Hoi allemaal,
Amfora (san pere pescador) krijgt een nieuw zwembad volgens de folder.
Komt er een nieuw zwembad bij of wordt het zwembad gerenoveerd?
Hoop het eerste want het werd een beetje klein voor zo'n grote camping.Wie kan mij hier meer over vertellen?
Assie.

anita 08.01.2006 12:59
Op de website staat ;
Luieren in de zon, zwemmen, duiken, een sprong in het heldere water van ons nieuwe zwembad of in't zoute water van de Middelandse Zee.

Een waar zwempardijs staat volledig en kostenloos tot uw beschikking :
Een nieuw zwembad van 300m2,
Een groot bad voor het zwembad,
Een groot bad speelbad voor de kinderen,
Een klein bad waarin de glijbanen uitkomen.

assie 08.01.2006 16:05
Dank je wel Anita,het zal een hele verbetering zijn.
Assie.

Geplaatst door: bibi 08.01.2006 23:07
als je goed leest en de foto's bekijkt is het zwembad er al.Er komt dus volgens mij geen ander(nieuw) zwembad. er is een rechthoekig bad 300m2. het grote bad voor het zwembad is het onregel matige gevormde zwembad. en het glijbanenbad is waar de bruine rots met de 2 glijbaantje in uit komen.kijk maar eens goed bij de dia voor stelling dan zie je het. dus er komt geen waar zwem paradijs erbij.

Rene 09.01.2006 22:11
Wij willen ook naar camping l'amfora, maar de prijzen zijn ineens veel duurder geworden.
Op 5 januari zijn wij op de site gaan kijken wat wij kwijt zouden zijn voor 17 nachten in het hoogseizoen.
Wij konden toen nog reserveren en het zou 750 euro gekost hebben.
Aangezien wij nog niet definitief konden boeken (vakantiedatum nog niet goed gekeurd door werkgever)hebben we 2 dagen later weer op de site gekeken.
Tot onze verbazing was de site veranderd (veel mooier geworden), maar ook de prijzen. De 17 nachten zouden ineens 855 euro gaan kosten, we hebben een mailtje gestuurd naar de camping maar tot nu toe nog geen reactie ontvangen.
Ik vind het erg vreemd dat die prijzen zomaar kunnen veranderen.
Het antwoordt (als we die nog krijgen) zal wel zijn take it or leef it.

dick 09.01.2006 22:53
Dit is 1 v/d populairste campings vd streek en nu al wellicht vol voor het hoogseizoen. Wij gaan de laatste jaren ook geregeld naar de CostaBrava, reserveren niets en heben altijd een prima plek. Al vind ik ook dat de rpijzen daar behoorlijk stijgen.

Geplaatst door: Lut 11.01.2006 22:57
De prijzen zijn inderdaad weer omhoog en goedkoop is deze camping echt niet maar je hebt er wel alles en moet voor niets de camping meer af.De zwembaden zijn niet nieuw,er is inderdaad een rechthoekig klein bad voor de kindjes met vlak ernaast een groot en lekker diep bad,gescheiden met een muurtje heb je ernaast een bad in de vorm van een vaas het kenteken van de camping en een kleinder bad voor de kindjes met de twee glijbanen.Vorig jaar viel de drukte aan de zwembaden wel mee maar wij waren er de eerste helft van juli.De camping is nu reeds volgeboekt heb ik vernomen tijdens de middelste weken vanaf 20 juli tot 15 aug(ongeveer)Een aanrader om eens naar toe te gaan.

wil 21.02.2006 10:25
Zijn in 2004 en in 2005 geweest op de niet zover daarvandaan gelegen camping Laguna geweest Castello d émpuries.
Vandaaruit zijn we bij L 'amfora wezen kijken omdat dit zo'n geweldige camping zou zijn.
De eerste indruk was gezellig levendig en druk.
Ik kan niets verkeerds zeggen over de supermarkt, en camping bar, want dat zag er beter uit dan op de camping waar wij zaten.
Maar toen ik het zwembad zag, dacht ik zoiets van NEE...
en na een behoorlijke wandeling, viel mij toch deze camping tegen, al die hokjes, hagen, hegjes, bah dat geeft mij een opgesloten gevoel, allemaal zo recht toe recht aan, nee geef mij dan maar de Camping Laguna waar wij stonden.
En San pere Pescador is ook niet bepaald een uitgaan plaats, als ik het vergelijk met Laguna waar het strand ligt tegen de boulevard van Empurio-Brava, en dat toch een regionale toeristenpleister is. Dan vergelijk ik ook nog eens de prijs, en dan verliest L"Amfora echt helemaal.
Geef mij (ons) dan liever maar een kleinere camping, waar er net zoveel (mischien nog wel meer) te doen is dan op L'Amfora. (in 2006 word Laguna nog verder uitgebreid, dwz groter zwembad, nieuwe discotheek), en dichter bij een groot uitgaansgelegenheid. En een rustigere camping omdat deze kleiner is (toch 1000 standplaatsen die zeker niet klein zijn).

kees 15.03.2006 23:01
Hallo beste lezers,
De camping is een eerste klas verblijf.Daar door ook druk en kunnen ze vragen wat ze willen hij komt toch wel vol.Sterker nog hij was eind oktober al vol voor het hoog seizoen.Je kunt niet op nummer reserveren dus je weet niet waar je komt te staan.De plaatsen zonder de heggen sta pal in de zon en in de wind.Op dit veld is het sanitair ook niet zo geweldig.Verder is er veel animatie en en een prima restaurant(geen sterren)en van alles af te halen.Prima winkel met ruim assortiment.Wat het zwembad betreft het is het ruim genoeg de meeste mensen gaan toch naar het strand en ze zullen wel bedoelen dat het grote bad nog nieuw is.En waarom een zwemparadijs als je toch altijd vol geboekt bent.Soms moet het even slechter gaan voor er kwaliteits verbetering komt en de prijzen weer interessant.De meeste plaatsen
zijn wel ruim.(caravan opbouw 6 meter)Caravan auto tentje kon makkelijk op de plaats.Gr Kees

Geplaatst door: Ik. 24.03.2006 18:45
Misschien een domme vraag, maar ik begrijp het niet helemaal, komt/is er nou wel of geen nieuw zwembad? Ik ben er in 2005 geweest, en ga er dit jaar weer naar toe.

anita 24.03.2006 19:33

Geplaatst door: Marleen 26.03.2006 14:35
Heej,
Ik ga dit jaar van 7 t/m 17 augustus naar deze camping, en het leek me wel leuk als ik van wat mensen van mij leeftijd weet dat ze ook gaan (Ik ben 17).. dus wie gaat er nog meer?

kees 29.03.2006 23:30
Het zwembad is al enkele jaren geleden vernieuwd. 300m2zwembad en wat kleine glijbanen.
Ze houden dat zo op de info(site)als pas vernieuwd dan lijkt het of ze vernieuwend bezig zijn.
De site en de folders zijn ook al 3 jaar het zelfde het enige wat wel wijzigd is de prijs.
Maar alle waar naar zijn geld. Je betaald wat maar je krijgt ook wat.
Gr Kees