Sluiten

Camping Playa Tropicana in Alcossebre

Playa Tropicana Playa Tropicana Playa Tropicana
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadZwembadKleuterzwembadDirectAanZeeWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Playa Tropicana heeft een geweldige tropische sfeer, ideaal voor rust en voor familievakanties. Begiftigd met ongeloofelijk comfort en veel diesten. Uitgerekt direct tot een lang strand met gouden zand. Tuinen met tropische vegetatie, ara’s, papegaaien, watervallen en strandbeelden. Een spectaculair zwembad van zoetwater en kristallyne ligt net naast het strand. Waar de droom een speciaal manier heeft om het te transformeren in een realiteit.

Camping Playa Tropicana
Camino de L'Atall, s/n
12579 - Alcossebre
Provincie: Castellon
Telefoon: 964412463

GPS coördinaten: 40.22028 / 0.26806
(40.22028° 13' 13.0'' N    0° 16' 5.0'' O)
Aantal plaatsen: 479  / Toerplaatsen: 380
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Playa Tropicana

Mening nr: 351
Datum: 21-09-2006
Chantal 
september - oktober 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

We zijn op het moment van dit schrijven nog op de camping. Wij vinden dit een hele mooie, verzorgde camping. Het sanitair is zeer netjes, goed onderhouden. Overal heel de dag warm water. Uitgebreide camping winkel. Mooi verzorgd niet al te groot zwembad. Wifi internet te verkrijgen per uur,dag of week. Op de camping is het zeer rustig en de mensen op de receptie zeer behulpzaam. Ze spreken er Frans en Engels. De camping ligt inderdaad wat afgelegen maar dit maakt de omgeving ook rustiger. Voldoende winkels in de omgeving. Het strand is zeer goed onderhouden is elke morgen opgereven. Kortom voor ons een ideale camping voor deze periode. Wij betalen nu voor een camper, electr,3 volwassenen 21€, wat wij niet overdreven vinden. Komen zeker terug! Vriendelijke groeten
Mening nr: 24
Datum: 21-11-2005
Cynthia 
april - juni 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Vorig jaar hier geweest, met een tent van Eurocamp. Mooie camping, goede sanitaire voorzieningen. Staanplaatsen zijn niet al te groot. Mooi zwembad, strand aan de overkant van de camping stelt niks voor, schijnt helemaal weggeslagen te zijn, en is nu dus nog een heel klein strookje met veel rommel.Wel mooie stranden in de buurt die met de auto goed bereikbaar zijn. Toen was het plaatsje nog niet echt toeristisch maar was volop in aanbouw dus nu misschien wat drukker. Niet veel animatie.
Mening nr: 15
Datum: 21-11-2005
Annet van Dijk 
september - oktober 2001
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier ongeveer 10 jaar geleden geweest. Was toen een prachtige camping! Erg mooi en schoon sanitair. Ruime plaatsen aan aangelegde laantjes. Strand aan overkant van weggetje langs de camping. Zwembad was niet al te groot. Een leuk restaurantje net buiten de camping. Camping ligt erg afgelegen en voor het dorpje/winkels in Alcossebre moet je een flink eind rijden. Buiten het hoogseizoen erg rustig. Hoe het in het hoogseizoen is weet ik niet. Zag nu dat de prijzen flink gestegen zijn!