Sluiten

Camping Armanello in Benidorm

Armanello Armanello Armanello
ZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Armanello is een van de beste campings gelegen in Benidorm, Een Spaanse stad met een uitzonderlijk klimaat gedurende hel hele jaar, dichtbij het Levante strand met fijn wit zand en schoon en helderblauw water, waarin u verschillende (water) en andere sporten kunt beoefenen zoals: zeilen, duiken, waterskieén, windsurfen, paardrijden, schaastsen, bowlen, roeien, golfen, karting, tenissen, en kabelskieén... Het is een familiaire, schaduwrijke camping voorzien van alle gemakken die u nodig heeft om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zowel voor de zomer als voor de wintermaanden. Een camping met uitstekende faceliteiten zoals: electrieiteit, sateliet aansluiting voor t.v. (r.t.l. 4) op alle plaatsen, drinkwater, toilet gebouwen, en douches (met warm water), medische service, restaurant,

Camping Armanello
Avda. de la Comunidad Valenciana, s/n
03500 - Benidorm
Provincie: Alicante
Telefoon: 965853190

GPS coördinaten: 38.54778 / -0.11111
(38.54778° 32' 52.0'' N    0° 6' 40.0'' W)
Aantal plaatsen: 200  / Toerplaatsen: 95
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Armanello

Mening nr: 1036
Datum: 21-01-2010
annet woertman 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

hele leuke gezellige camping, en er zijn enorme verbeteringen aangebracht, een heel nieuw gedeelte waar u heerlijk van de zon kunt genieten, de plaatsen hebben water en afvoer en een goede internet verbinding. wij werden heel leuk ontvangen op de receptie, er word nederlands gesproken . het sanitair was schoon , in de bar worden dingen georganiseerd ( bingo- line dancing .) al met al een leuke camping waar we graag weer naar toe gaan.
Mening nr: 723
Datum: 30-06-2008
chris en hubert 
april - juni 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Was hier twee jaar geleden ook , de camping was nu niet goed verzorgd , mandarijntjes liggen te rotten op de grond en er hing een rioolgeurtje . Op de receptie wel vriendelijk , winkeltje steld ook niet veel meer voor. Sanitair is wel proper . Men is een nieuw stuk camping aan bij bouwen . Veel britten op de camping . Benidorm viel ook wat tegen nu . Eens je benidorm uit bent kun je prachtige fietstochtjes maken een aanrader , zeer mooie natuur wel wat bergop kunnen fietsen .
Mening nr: 307
Datum: 17-08-2006
Schuerwegen Hubert 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping met klein zwembad,Sanitair al wat jaartjes maar proper. Zeer smalle toegangsweg waar je niet kan wisselen als er een tegenligger komt. Druk bezet maar rustig. Strandt winkeltjes en restaurantjes op loop afstand ongeveer 2 km. Vriendelijke ontvangst men spreekt nederlands. Klein winkeltje op camping waar je brood kan kopen. Appeltjes van oranje lekker geurend fris aan de bomen. ook goed om te fietsen. Bruisend stadje waar een ieder zijn ding vindt. Grote markt op zondag maar overal oppassen voor dieven dit is wel een nadeel aan benidorm een echte plaag ook aan de grote winkels, fiets goed beveiligen.