Sluiten

Camping Villasol in Benidorm

Villasol Villasol Villasol
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardaccommodatie verhuur

Camping Villasol ligt dicht bij het Levantestrand en de belangrijkste vrijetijdsvoorzieningen/ De camping richt zich vooral op kinderen en gezinnen die op zoek zijn naar een ideale plaats om met het gezin of met vrienden een onvergetelijke vakantie door te brengen.

Deze camping in Benidorm omvat een totaal ander concept van diensten. Het directe contact met de natuur en het eigen vermaak van een camping, maar met de meest uiteenlopende voorzieningen tot je beschikking om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende kampeerders, zonder daarbij de onmisbare diensten van een camping te vergeten: de toiletruimten voorzien van warm water en verwarming, het restaurant en de lunchroom, terrassen, de gemeenschappelijke ruimte, supermarkt, het sportcomplex en WiFi.

Geniet in de zwembaden (verwarmd en buitenbad) en van de mooie groenzones die de camping omgeven. Daarnaast biedt Villasol een gevarieerd animatie- en entertainmentprogramma, zodat je kunt genieten van een vakantie met het gezin aan de idyllische Costa Blanca.

Camping Villasol
Avda.Bernat de Sarrià, 13
03500 - Benidorm
Provincie: Alicante
Telefoon: 965850422

GPS coördinaten: 38.54444 / -0.10694
(38.54444° 32' 40.0'' N    0° 6' 25.0'' W)
Aantal plaatsen: 505  / Toerplaatsen: 280
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping