Sluiten

Camping La Masia in Blanes

La Masia La Masia La Masia
ZwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinWasmachineWasdrogerCampingcardaccommodatie verhuur

Camping La Masia ligt in het dorp Blanes, in een natuurlijke omgeving van zee en bergen, net aan het begin van de Costa Brava. Een comfortabele en rustige familiecamping op een schaduwrijk terrein van tien hectare. In de omgeving ligt Marineland, Waterworld, Port Aventura etc. Er is animatie voor jong en oud. De camping beschikt over een supermarkt, bakker, speeltuin en een zwembad.

Camping La Masia
Colon, 44
17300 - Blanes
Provincie: Girona
Telefoon: 972331013

GPS coördinaten: 41.66457 / 2.77855
(41.66457° 39' 52.5'' N    2° 46' 42.8'' O)
Aantal plaatsen: 881  / Toerplaatsen: 407
Open van: 23 februari   tot: 02 november
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping La Masia

Mening nr: 1131
Datum: 18-07-2011
Alexandra 
april - juni 2011
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 1| Hygiëne sanitair: 1| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 5| Comfort: 5|

Algemene beoordeling

geen

smerig sanitair

Dit jaar voor het eerst voor camping cheques gekozen en een camping dicht bij de "gezellige" boulevard. Plek was prima maar aan de buitenrand van de camping dus keken wij uit op flats en woningen. Zaten aan de rotonde waar de overigens mooie speeltuin was zone 4 .Het leek het circuit van Zandvoort wel zo hard werd er gereden. Sanitair echt vreselijk. Toiletten kregen 2x per dag een brandslang over zich heen maar geen trekker of doekje kwam er aan te pas. De smerigheid die op de deuren en muren zat op dag 1 zat er op dag 10 nog net zo. Schoonmaaksters hebben het te druk met kletsen,roken en bellen. Blanes is ongezellig,vervallen,vies en het strand is er super smal. Overigens is platja nord, richting Malgrat prima te doen maar wel met auto. Zwembad wel erg mooi. Totaal geen last gehad van de aanwezige jeugd maar wel van de Spanjaarden die midden in de nacht tegen elkaar roepen en schreeuwen en daar zegt de bewaking dan niets van . En maar niet te spreken over de vreselijk blaffende en jankende honden van de een of andere kennel in de buurt.
Mening nr: 1019
Datum: 14-10-2009
M.v.Spankeren 

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn de laatste 2 weken van augustus en 1 week september op de camping geweest. Mooie plek, de bomen waren niet erg hoog maar de juiste stand op de plek kan je kiezen. Er is dan altijd ergens schaduw. Om te fietsen is het een ideale camping. Het restaurant was goed en niet duur maar buiten de camping zijn er genoeg eethuisjes. Wij gaan zeker volgend jaar weer terug.
Mening nr: 985
Datum: 05-09-2009
Guido Moermans 
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer grote camping op 300m van het strand, ligt in het camping gedeelte van Blanes, het stadscentrum is wel 1.5km verder. Deze plaats is veel aangenamer en rustiger dan zijn buur lloret delMar Zeer rustig in het voorseizoen. Sanitair zeer goed onderhouden. Prachtige welness Het nieuwe terrein heeft lage beplanting, in het hoog seizoen minder beshutting Met campingcheque zeer goede verhouding prijskwaliteit
Mening nr: 730
Datum: 08-07-2008
mevr. de Groot 
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij vinden het een fijne camping. 2 Zwembaden. Helaas was tijdens onze eerste week het nieuwe zwembad niet open. Dat kwam door het slechte weer. Koud. Prima toiletten. Vloerverwarming. Wordt goed schoongehouden. Als het niet netjes is, komt door de gasten. Strand dichtbij. Op de fiets naar Blanes zelf. Klein stukje. Niet duur met campingcheques. Helaas mochten wij niet in het binnenbad. Ook niet bij 7 nachten of meer. Vorig jaar wel. Vooral omdat het te koud was voor het open zwembad. Dat was dus pech. Maar voor de rest prima. Heerlijk brood. Ook belangrijk.
Mening nr: 352
Datum: 24-09-2006
henny 
september - oktober 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping, schoon en mooie grote plaatsen. Schoon sanitair, de hele dag vers en warm brood, vrienelijk personeel. We zijn hier september 2006 3 weken geweest met de caravan. Een aanrader.