Sluiten

Camping S'Abanell in Blanes

S'Abanell S'Abanell S'Abanell
DirectAanZeeWasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping S'Abanell ligt onder pijnbomen en wilgen in de schaduw waar u naar zoekt. De camping heeft een directe verbinding met het 2 km lange, schone gouden strand van S'Abanell. Hier kunnen bijna alle watersporten beoefend worden zoals zwemmen: zeilen, windsurfen, waterskien en vissen. In de omgeving liggen diverse culturele bezienswaardigheden zoals Blanes, Lloret, het prachtige natuurpark Montnegre-Corredor etc.

Camping S'Abanell
Avda. Villa de Madrid, 7-9
17300 - Blanes
Provincie: Girona
Telefoon: 972331809

GPS coördinaten: 41.66389 / 2.78278
(41.66389° 39' 50.0'' N    2° 46' 58.0'' O)
Aantal plaatsen: 360  / Toerplaatsen: 334
Open van: 08 januari   tot: 23 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping S'Abanell

Mening nr: 1477
Datum: 16-04-2021
Hans 
april - juni 2019
Senioren
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 5| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 7| Leiding van camping: 9| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Direct aan het strand.

(te) klein zwembad

De camping ligt in de stad tussen flats in langs de boulevard. In de stad oppassen voor de vele hoge drempels. De camping bestaat uit drie delen welke gescheiden worden door straten. Wij stonden op het deel bij de boulevard. De plekken zijn niet groot maar de 70/80 m2 was voor ons net genoeg. Vanaf de camping via een deur/poort met code kan je zo de boulevard en het strand oplopen, perfect voor strandliefhebbers. Nadeel is dat er veel verkeer langs rijdt, voor ons geen probleem. Het zwembad, op het tweede deel, is klein. Aan het begin van het tweede deel (langs de openbare weg) kan je op het terras iets drinken en tapas eten. Uitbaatster van het terras spreekt Nederlands. Sanitair op het eerste deel is verouderd en mag wel gerenoveerd worden. Op de toiletten wel een wc-bril en toiletpapier. Kindvriendelijk? weet het niet, weinig speelattributen. Beheerders (iets oudere vrouw en jongeman) zijn zeer klantvriendelijk. De dame spreekt vele talen, zelfs Turks maar dan weer geen Nederlands. Geen probleem, Engels en Duits zijn ook goed te verstaan. Deze mensen helpen je bij problemen aan alle kanten, zelf meegemaakt. Echt uitzonderlijk. Vele restaurantjes en supermarktjes om de hoek. Centrum (ook op maandag de markt) op ongeveer 1 km lopen op de boulevard. Internet (snelle verbinding voor 1 apparaat) kan gekocht worden voor een acceptabel bedrag. Goede verbinding, wij konden via de laptop tv kijken met het KPN abonnement. Prima camping voor mensen die niet teveel eisen hebben. Al met al vinden wij deze camping op een prima locatie gesitueerd. Door Covid zijn wij in 2020 helaas niet op deze camping geweest.
Mening nr: 1040
Datum: 07-02-2010
aja van Hamond 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het is een hele fijne camping, elk jaar komen wij weer dezelfde mensen tegen,sanitair,doucheruimte ziet er netjes uit personeel ook altijd vriendelijk gewoon een gemoedelijke camping 01-07-2010
Mening nr: 194
Datum: 10-03-2006
J.A. van Wingerden 
september - oktober 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij komen sinds 1970 op deze camping met en later zonder kinderen. Een camping we we steeds terugkomen, al is het maar voor een paar dagen. De camping ligt ingebouwd tussen flats, maar daar heb je geen last van. Sinds enige jaren gescheiden van het strand door een weg en een hek (dat in de avond en nacht gesloten wordt). Voldoende schaduw. Langs de camping is de "boulevard"van Blanes doorgetrokken. In een half uur wandel je naar het centrum van Blanes. Bij de camping hebben zich inmiddels veel winkeliers gevestigd. Vers brood en fruit e.d is geen probleem. Verder spreekt de Spaanse eigenaar behoorlijk Nederlands!!!!