Sluiten

Camping Riera Merlès in Borredà

Riera Merlès Riera Merlès Riera Merlès
ZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuur

Camping Riera Merlès is een bergcamping gelegen op 654 meter hoogte. De percelen zijn gelegen op een vlak perceel met zeer weinig niveauverschil en beslaan een oppervlakte van 4,5 hectare. De bomen die elk van de percelen omringen zijn bladverliezend, meestal populieren, witte populieren en acacia's, waardoor u in de zomer van goede schaduw kunt genieten en in de winter van de zon kunt genieten.

Als u op zoek bent naar rust en van de rust wilt genieten, is dit uw ideale bestemming. Gelegen in de Berguedà-regio in het beschermde gebied van de Riera de Merlès, heeft u de natuur als uw metgezel. Bergen vol bossen vol paden en paden. Ruikt naar bomen, planten en bloemen. Schone lucht. Vogelliedjes. Gerommel van boombladeren. Alle kleuren van de natuur. En bovenal zult u genieten van het prachtige schouwspel dat de Riera de Merlès biedt: grote en kleine poelen met kalm water maar ook spectaculaire watervallen van een schoonheid die u sprakeloos achterlaat.

Alle percelen zijn verdeeld over één servicegebouw waar alle voorzieningen op het gebied van hygiëne zijn ondergebracht. De waterpunten zijn zo gelegen dat ze vanaf hetzelfde perceel toegankelijk zijn. De elektrische voeding naar elk perceel wordt verzorgd door een goedgekeurde verbinding met aarding te gebruiken en de elektrische kabel moet vochtbestendig zijn. Op Camping Riera Merlès staan ??ze alleen de installatie toe op de percelen van eigen kampeermiddelen dat op het perceel moet worden geplaatst volgens de volgorde die zij hebben vastgesteld.

Camping Riera Merlès
Camp Salselles s/n
08619 - Borredà
Provincie: Barcelona
Telefoon: 937741263

GPS coördinaten: 42.09271 / 2.0076
(42.09271° 5' 33.8'' N    2° 0' 27.4'' O)
Aantal plaatsen: 230  / Toerplaatsen: 224
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping