Sluiten

Camping Botanic Bona Vista Kim in Calella

Botanic Bona Vista Kim Botanic Bona Vista Kim Botanic Bona Vista Kim
ZwembadKleuterzwembadDirectAanZeeWasmachineHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Mooie camping aan het strand. Op deze camping worden elk jaar muziek festivals gehouden waarbij dan de traditionele paella wordt klaar gemaakt. Tevens kun je hier ook paardrijden. Er is ook een botanische tuin

Camping Botanic Bona Vista Kim
Ctra. N-II, km. 665
08370 - Calella
Provincie: Barcelona
Telefoon: 937692488

GPS coördinaten: 41.60737 / 2.63936
(41.60737° 36' 26.5'' N    2° 38' 21.7'' O)
Aantal plaatsen: 160  / Toerplaatsen: 130
Open van: 01 februari   tot: 01 januari
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Botanic Bona Vista Kim

Mening nr: 625
Datum: 14-11-2007
Norbert Kleeven 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Hallo we zijn er nu 2 keer geweest. 1e keer 2 weken 2003, 2e keer 3 weken 2006. Prachtige camping. Wel heel erg stijl met terrassen indeling. Als je moeikijk te been bent, zou ik deze camping zeker niet kiezen! Sanitair wordt perfect bijgehouden. Mooi nieuw aangelegd zwembad. Kim, zijn vrouw en hun neefje doen er alles aan om het naar je zin te maken. De mannen en vrouwen die er werken doen uiterst hun best. Niks probleem. Is hun motto. Een plaats zelf zoeken is mogelijk als er plaatsen vrij zijn. Nadeel is, dat het in het weekend heel druk is, op het voor Spanjaarden bekende strandje voor de camping. (strand is ook niet echt schoon) Ook een nadeel is dat je langs een gevaarlijke drukke weg ligt, waarlangs je naar Calella moet lopen voor het bruisende toeristen gebied te bezoeken. Een heel groot nadeel is, wat niets met Kim te maken heeft, is; Dat het één grote vuilnisbelt is langs de wegen, naar en van de camping. Dat de Spaanse regering daar niets aan doet. Onbegrijpelijk. Is trouwens in bijna heel Spanje het geval. Maar dat alles wordt ruimschoots goedgemaakt bij Kim. Bij Kim is alles perfect schoon. Mooie aanplant van rozen en tropische planten. Kernwoorden zijn; Schoon, heel vriendelijk, niks probleem, rust en orde, plus een handkus en een lekkere fles wijn bij vertrek naar huis. 100% een aanrader. Toto ziens Kim, Norbert (koud hé, zegt Kim telkens als het plus 40 graden is)
Mening nr: 347
Datum: 19-09-2006
Joyce 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een mooie camping waar gelukkig eens geen animatie is. Werden bij aankomst hartelijk verwelkomd en door de eigenaar rond gereden op zoek naar een plekje. De zoon van de eigenaar spreekt diverse talen. Plekken zijn niet heel groot maar je hebt een prachtig uitzicht op zee. Zwembad is leuk en sanitair is schoon met altijd warm water. Het strandje dichtbij vond ik wat rommelig maar op 15 min. lopen richting Calella heb je prima strand, helaas wel schuin aflopend en grof zand. De trein naar Barcelona kun je nemen in St. Pol de Mar op zo'n 20 min. lopen vanaf de camping. Je stapt dan midden in Barcelona uit vlakbij de Ramblas. Het is wel een echte terrassencamping, dus dat voel je in de kuiten.
Mening nr: 205
Datum: 27-03-2006
AR 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Terassencamping, best steil, de caravan wordt met de landrover op zijn plaats gezet. Niet al te grote plaatsen. De eigenaar herkent je en maakt af en toe een praatje. Voor kinderen is het een hele klim van strand naar tent/caravan. Sanitair is netjes, goed onderhouden zo ook het groen op de camping. Strand is druk.....ook niet al te groot, wij reden regelmatig iets zuidelijker en vonden half verlaten stukken strand. Lekker zonnen en zwemmen.