Sluiten

Camping Cambrils Park in Cambrils

Cambrils Park Cambrils Park Cambrils Park
AquaparkWaterglijbaanZwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinaccommodatie verhuur

Camping Cambrils Park is een vakantiepark aan de Costa Dorada. Het bestaat uit voorzieningen en services die niet onderdoen voor de 5 sterren categorie en waar een nieuw vakantieconcept wordt aangeboden aan onze klanten: het vakantiepark of de camping village (dorp). Aan de basis van de beste Vakantie Resort te Tarragona en het Bungalow Park in de Costa Dorada en alle voorzieningen ervan ligt het personeel van het bedrijf die het aantal en de uitstekende kwaliteit van onze services behoudt

Camping Cambrils Park
Av. Mas Clariana s/n
43850 - Cambrils
Provincie: Tarragona
Telefoon: 977351031

GPS coördinaten: 41.07556 / 1.10778
(41.07556° 4' 32.0'' N    1° 6' 28.0'' O)
Aantal plaatsen: 412  / Toerplaatsen: 0
Open van: 24 april   tot: 25 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Cambrils Park

Mening nr: 1199
Datum: 25-07-2012
jan 
juli - augustus 2010
Senioren

Algemene beoordeling

Is geen camping meer zijn alleen nog huisjes e.d. te huur jammer maar helaas
Mening nr: 951
Datum: 09-08-2009
Dhr. Vleugels 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zijn net terug van de camping en vonden het een uitstekende camping , ook het sanitair was goed verzorgd en vraag mij ook wel eens af hoe sommige mensen het toilet zo smerig acther kunnen laten terwijl ze dit thuis ook niet zouden doen. Het enige minpunt vond ik het restaurant en de bediening s'avonds als er een show of wat was. moesten lang wachten op het drinken en het eten in het restaurant viel wat tegen voor de prijs betaald. Afhalen was beter. Een andere irritatie was het handdoek leggen , terwijl sommige mensen pas s'middags kwamen. De weg naar het strand lopen viel wel mee , zo'n 15 minuten en je bent er. Wij hebben ook gehoord dat er steeds meer huisjes zouden komen en uiteindelijk het camping gedeelte helemaal verdwijnt en Sanguli en Cambrils samengevoegd worden (dit kun je ook al zien in een hoek van de camping daar de wegen er al liggen). Ik moet zeggen de algehele indruk van de camping is super en hebben weer geboekt voor volgend jaar. Camping ligt mooi centraal voor uitstapjes naar verschillende plaatsen.
Mening nr: 947
Datum: 07-08-2009
Fam. Schreiner 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Even inhakend op de kleine plaatsen. Wij komen al 7 jaar op deze camping. Voorheen gingen we altijd naar Park Playa Bara, ervaring is dat de plaatsen daar veel kleiner zijn (er zijn daar ook grote, maar meestal bezet door de Spanjaarden met seizoensplaatsen, of je moet geluk hebben) en nadeel was dat je daar niet kon reserveren. Dit jaar stonden we voor het eerst op een ander gedeelte van de camping. Voorgaande jaren stonden wij in het gebied waar nu huisjes staan. Die plaatsen daar waren idd groter dan de plaats die we nu hadden. Het pastte nu allemaal maar net, terwijl we de plaats zelf hadden uitgezocht. En er zijn nog kleinere plaatsen. Verder is alles uitstekend geregeld op de camping. Met name petje af voor de dames die iedere dag weer de troep in het sanitair opruimen. De dames zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aan het poetsen. Ik vraag me wel eens af of mensen thuis ook de remsporen in de pot laten zitten, het toiletpapier ernaast gooien en de papiertjes van inlegkruisjes en tampons gewoon in de douche laten liggen.
Mening nr: 937
Datum: 30-07-2009
Reggie 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Op zich een goede ( camping ) voor een toch iets te dure prijs doordat de plekken vrij klein zijn. Jammer dat het de bedoeling is om volgend jaar weer een gedeelte van de campingplaatsen te gebruiken voor bungalows. Zo blijft er niet veel over voor campeerders en wordt je bijna verplicht om naar Sanguili te gaan van de zelfde eigenaar en strak naast Cambrils Park. Naar het strand is toch best wel een eind lopen en naar het centrum van Cambrils of Salou moet je wel een vervoersmiddel hebben.
Mening nr: 925
Datum: 16-07-2009
Eleonora 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 5|

Algemene beoordeling

Als ik de diverse meningen zo lees, dan begrijp ik dat je als kampeerder met eigen spul weinig meer te zoeken hebt op deze camping (en legio andere) omdat de meeste ruimte ingenomen wordt door chalets en allerlei soorten huisjes om te huren. Watn ONTZETTEND jammer, want campings zijn destijds opgezet voor KAMPEERDERS!! Ik baal hiervan, weet je. Steeds minder mogelijkheden; steeds kleinere plekken.....
Mening nr: 924
Datum: 16-07-2009
Geer 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zit nu op de camping, Animatie is gewoon goed net zoals het sanitair en de zwembaden. Maar de plaatsen vind ik tegen vallen. Heb de luxe plaatsen genomen in de veronderstelling dat de plekken echt groot genoeg zijn, maar dat valt tegen. De auto staat half op het pad zodat ik altijd tegen de auto aan kijk. Ook heb je op de hele camping last van vliegen en mieren. Op zich een goede camping maar ik vind het te duur doordat de plekken vrij klein zijn.
Mening nr: 736
Datum: 17-07-2008
Even 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Begin juli 2008 op dit SCHITTEREND bungalowpark 2 weken vakantie gevierd! Gereisd met het vliegtuig (Dortmund-Barcelona) waarbij je vanaf treinstation Barcelona Airoporto moet treinen naar Barcelona Sants en van daaruit moet overstappen via spoor 9 of 10 (kan beide) richting eindbestemming Tortosa. Je kunt dan in Salou eruit (reistijd ruim 1.30 uur). Terugreis vanaf Salou met de Bus (Plana!) naar vliegveld Barcelona (reistijd 2 uur). Let op VERTREKTIJDEN (ideaal vanaf centrum Salou met prijs van € 14,90 p.p hetgeen duurder is dan de trein maar ook toch wel ietwat handiger. Bungalowpark: geweldige voorzieningen, dagelijkse tuinmannen aan het werk, receptie ook Nederlandstalig. WEL HANDDOEKEN EN DEKBEDOVERTREK IN DE BUNGALOWS AANWEZIG (staat anders op de WEBSITE nl !) Bij aankomst ook (toeristenbelasting) te betalen (wordt nergens in de website of voorwaarden die je ter plekke krijgt vermeld) Ligging: vanaf park naar Salou (begin) ongeveer 700 meter (wegje via het spoor is AFGESLOTEN en de weg naar Salou vanaf het park is EENRICHTINGSVERKEER geworden (niet toegankelijk vanaf park) Naar het echte centrum Salou is toch wel 45 minuten lopen hoor!!! Je kunt gebruik maken van de regelmatige busverbindingen en ook met een treintje kan je reizen. Minpuntjes: - zeer prijzig !!! - TE strenge nachtwakers op het park (erg kinderachtig, 4 personen rustig pratend wordt al als storend ervaren)
Mening nr: 701
Datum: 13-06-2008
Wendy 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

De huisjes op Cambrils park zijn gewoon goed... je hebt er wat je nodig moet hebben en meer niet. Prijs is daarin tegen weer erg hoog buiten de aanbiedingen om. Wij hebben nu 3 keer een huisje gehuurd en dat iedere keer op het randje van de laatste mogelijkheid in mei/juni zodat het nog betaalbaar is. In het hoogseizoen vind ik het huisje ECHT TE DUUR. Wij gaan volgende week weer naar Cambrils park maar dan met de tent op de camping staan... en hebben er ontzettend veel zin in... Het is allemaal even schoon dus eigenlijk niets op aan te merken... en zeker met kinderen een waar paradijs.
Mening nr: 700
Datum: 11-06-2008
lemmens 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

wij zijn nu 2 x geweest op deze camping en de kinderen die inmiddels tieners zijn gewden willen weer terug. We hebben beide keren een hele goede vakantie gehad we zijn een keer met de camper gegaan en 1 x in de houten huisjes van de camping zelf We hadden wat problemen in het huisje met de lekkage van het bad. Hier hebben we toch 2 ochtenden bij het huisje moeten blijven en herhaalde keren voor naar de receptie moeten gaan om de lekkage gemaakt te krijgen.Dat is wel ook het enige minpunt geweest op deze camping. Zelf vind ik verhouding prijs voor de huisjes erg duur . Zou nooit nog een huisje nemen omdat ik het erg duur heb gevonden. Je bent tenslotte bijna niet in het huisje. Voor 1000 euro minder ga ik liever camperen in een caravan en kan net zo goed gebruik maken van alles. Mijn kinderen zijn zich gaan wassen bij de campingplaatsen omdat je daar veel meer gezelligheid hebt dan bij de huisjes. Dus vindt ik het een beetje weggegooid geld. Het enige pluspunt van het huisje is dat je niet met afwas hoeft te lopen verder zou ik het niet aanraden de campig is verder toppie
Mening nr: 696
Datum: 30-05-2008
Michael 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

De houten huisjes zijn zeer sober uitgevoerd.:Een keuken annex woonkamer met oven (geen magnatron) en TV. 2 slaapkamers, badkamer met ligbad waarin men ook kan douchen. Op een zeer slimme manier is er airo aangelegd, wat aangename verkoeling geeft in de keuken en beide slaapkamers. Het huisje zelf stelt niets voor en de prijs van Euro 175,- per nacht in het hoogseizoen is krankzinnig. Echter de huisjes zijn in het hoogseizoen altijd vol, dus men doet goede zaken. Wij zijn 2x in die huisjes in het voorseizoen geweest voor Euro 750 voor 2 weken, en dat is dan natuurlijk wel weer leuk...... De Camping zelf is fantastisch maar is eerder uitgebreid beschreven. Ga er nog steeds elk jaar met veel plezier naartoe, maar dan met de eigen caravan.
Mening nr: 645
Datum: 21-01-2008
Danny 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Heeft er iemand nog een mening over de bungalows op het park. Daar lees ik jammer genoeg niets over. Ik zoek dan ook foto's en meningen. Wie kan mij daar aan helpen?/ Met de caravan kan ik alleen maar herhalen wat de andere bezoekers schtrijven: Een en al lof!!! Perfecte camping!!! Maar wie o wie; de huisjes???
Mening nr: 490
Datum: 07-06-2007
John 
september - oktober 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn in 2002 naar deze Camping geweest. Toen een stacaravan gehuurd. Omdat het sanitair van de camping zo schoon was geen enkele keer gebruikt gemaakt van de douche in de caravan. Camping wordt verder zeer goed onderhouden. Mooi zwembad voor de kinderen. Weg naar het strand is inderdaad een minpuntje. Gaan dit jaar met eigen caravan. Benieuwd of alles nog even schoon en goed geregeld is.
Mening nr: 482
Datum: 27-05-2007
Theo Boks 
april - juni 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Heerlijke camping met alle mogelijke voorzieningen. Wij zijn in het voorseizoen geweest met de campingcheques, gezien kinderen gratis staan, verblijf je dus voor €14 per nacht. Prijs/kwaliteit dus zeeeeer hoog. Eén minpuntje: de weg naar het strand is opassen geblazen. De camping springt uit in het schone santair en de (oor Spaanse begrippen) grote plaatsen van 90m2.
Mening nr: 462
Datum: 15-04-2007
tomboy 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn er in de periode juli 2006 geweest. Plaatsen zijn goed en groot, sanitair is prime in orde zeer schoon en netjes. Winkel is in mijn ogen niet op zoveel mensen berekend en de koeling van de diepvries producten was in mijn periode rond uit slecht dus let op. Tip als je in de buurt van veld E staat is het een kleine wandeling naar een grote supermarkt. Afstand naar het strand lijkt in de eerste week geen probleem maar hoelanger de vakantie duurt hoe vervelender deze onderneming wordt zeker met zo'n 30 gr. *
Mening nr: 432
Datum: 31-01-2007
Wendy 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Dit is een supergeorganiseerde camping. Een soort vakantiedorp (er is ook een bungalowgedeelte bij). Alles is mega. Dat was wel even slikken zo massaal alles. Toch maakt de inrichting van het terrein - in straatjes - dat je op je "eigen plekje" het als rustig en intiem kan ervaren. Mooi aangelegd met schaduw op de plekken (noodzaak!) en perfect verzorgd en voldoende sanitair, er liepen twee dames de hele dag in het sanitairblok te cleanen, dus echt superschoon. Bijna elke avond doet het uitgebreide animatieteam een hele voorstelling, waar je dan vanaf het terras van het restaurant (professioneel) of snackbar (nogal waardeloos) van kunt genieten. Alle sportfaciliteiten liggen centraal en je kunt vlak bij je plek geen fatsoenlijk balletje trappen. Ook is er bijna nooit plek op de tientallen ligbedden bij de zwembaden, omdat iedereen daar om 7 uur al zijn handdoek legt en LAAT LIGGEN ook al zijn ze uren lunchen, dat is erg onsympatiek. Vanaf de camping een onveilige route om naar het strand te lopen. Iedereen die daar gelijk gaat liggen is niet goed snik, het is daar klein, vies, vol en er spoelt door de stroming precies allerlei troep aan. Honderd of 200 meter verderop is het groot, schoon, leeg, met kinderspeeltuintjes en vier gepensioneerde spanjaarden die op strandstoeltjes zitten. Het strand is enorm lang tot aan Cambrils heel rustig. Wel wat geluk hebben om te parkeren. Een enorm voordeel van de camping is dat er door de ligging bij zee een verkoelende bries waait vanaf de late ochtend, als je net denkt dat het wel erg heet begin te worden. Er zijn ook geen muggen, die waaien zeker weg., Je kunt de hele nacht in je tshirt buiten zitten, heerlijk zacht weer en niet lek gestoken worden. Al met al als je een strandvakantie wilt in Spanje, een ondanks de drukte heel beschaafde plek.
Mening nr: 273
Datum: 30-07-2006
Edwin 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn de eerste twee weken van juli op deze camping geweest. Ik ben wat minder tevreden over deze camping dan mijn voorgangers. De eerste week was prima. De camping was toen nog maar half vol en de voorzieningen voldeden perfect. Maar als de camping vol is zijn de voorzieningen zoals zwembad en dergelijk te beperkt. Verder vind ik het handoekje leggen erg irritant. De camping ligt niet direct aan het strand. Als je te voet naar het strand wil is dit geen prettige route en aan dat strand is het voor kleine kinderen niet echt prettig omdat de zee direct erg diep wordt. In Cambrills zijn wel mooie kindervriendelijkke stranden. De twee zwembaden zijn erg mooi maar zolas ik al zij bij een volle camping toch te klein. Cambrills is wel erg gezellig en sfeervol.
Mening nr: 232
Datum: 04-06-2006
Ruud Joosten 
april - juni 2006
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een heerlijke camping!!! Super sanitair, heerlijke voorzieningen, alles erop en eraan!! Alleen de route naar het strand zonder auto lastig. Voor de rest een 100% equivalent van Nautic Almata: SUPER!!!!
Mening nr: 90
Datum: 20-12-2005
kris huybens  
september - oktober 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Heel goede camping - zeker voor mensen met kinderen (zowel voor grote als kleine)- entertainment - sportfaciliteiten zat - schaduwrijke plaatsen - hele goede winkel en warme bakker. Enig minpuntje is dat er wat te lopen valt naar het strand - ong 800 meter doch de wandeling valt wel mee en de heuvel is wel niet te steil. Dit weegt zeker niet op tegen het comfort die de camping biedt ! Aangename drukte wat niet direkt opvalt op zo'n oppervlakte. Goede indeling van de camping. Bewaking verzekerd .
Mening nr: 74
Datum: 07-12-2005
Ellen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een supercamping. Hele mooie plaatsen en het sanitair wordt van 's morgens vroeg tot 's avonds laat netjes gehouden. Animatie is heel profesioneel en de zwembaden bieden voor elke leeftijdsgroep iets leuks. Salou is een heel gezellige badplaats met veel winkeltjes. Heel toeristisch. Er worden reizen georganiseerd vanaf de camping naar Barcelona, wat zeker de moeite waard is. Deze camping is niet goedkoop, maar het geld zeker waard.
Mening nr: 60
Datum: 01-12-2005
Chris Vanderghinste 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

We zijn een aantal jaren naar Cambrils Park geweest. Het eerste jaar toen het park pas open was en tussendoor ook enkele malen. Het is een zeer mooi en verzorgd park. Het zwembad is groot maar enkel als speelbad bedoeld. De supermarkt is werkelijk groots en je kan er alles vinden.Sanitair steeds verzorgd door het personeel. Jammer dat niet alle bezoekers even proper zijn. Enige minpunt : de camping is in volle zomerperiode een klein dorp. Minstens 6000 mensen !! Zo is de gezelligheid zoek maar voor mensen die graag veel volk rond hen hebben : een aanrader. Wel duur maar je krijgt waar voor je geld.