Sluiten

Camping Playa De Peñarronda in Castropol

Playa De Peñarronda Playa De Peñarronda Playa De Peñarronda
DirectAanZeeWasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Playa De Peñarronda ligt aan het strand, in de golf van Biscaye met prachtige wit zand. In deze prachtige omgeving vindt men diverse mooie baaien zoals Playa de Cathedral en de Ria de EO, waar U kunt zeilen, kayakken duiken etc. Ook zijn er diverse wandel en fietsroutes die langs prachtige plaatsen in de natuur brengen. Op korte afstand liggen de plaatsen Castropol, Figueras en Ribadeo. De camping beschikt over moderne faciliteiten om hier een geslaagde vakantie te vieren, er is een restaurant, speeltuin en een voetbalveld.

De camping heeft wifi, restaurant, barbecues, speeltuin, voetbalveld van gras, grote plaatsen, 16 moderne bungalows (Premium en Standard) en een spectaculair 800 meter lang strand met natuurlijke zwembaden, ideaal voor kinderen .

Camping Playa De Peñarronda
Playa de Peñarronda-Barres
33794 - Castropol
Provincie: Asturias
Telefoon: 985623022

GPS coördinaten: 43.55139 / -6.99778
(43.55139° 33' 5.0'' N    6° 59' 52.0'' W)
Aantal plaatsen: 115  / Toerplaatsen: 82
Open van: 15 mei   tot: 25 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Playa De Peñarronda

Mening nr: 81
Datum: 10-12-2005
*Gerrit* 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping aan een prachtig strand, echter een paar (goed befietsbare)kilometers van de bewoonde wereld. De dichtsbijzijnde grotere plaats is Ribadeo met een leuke markt en een mooie baai. De camping is in het hoogseizoen vol (half om half kort en lang verblijvers), maar op één of andere manier slaagt het vriendelijke personeel er toch in om een plaats voor je te vinden. Het sanitair is gedateerd en kan (hoewel er veel wordt schoongemaakt) een volle camping nauwelijks aan. Het winkeltje biedt het hoogst noodzakelijke; het restaurantje voldoet, maar is niet geweldig. In de weekenden wordt er een varken aan het spit geroosterd: Heerlijk!