Sluiten

Camping Vendrell Platja in Coma-Ruga El Vendrell

Vendrell Platja Vendrell Platja Vendrell Platja
WaterglijbaanZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Vendrell Platja is een prachtige camping om te genieten van de zon zee en het strand. De camping heeft een uitstekende service zodat U een onvergetelijke vakantie beleefd. Gedurende de weekenden, in het laag seizoen en iedere dag in het hoogseizoen zorgt onze animatiegroep voor allerlei ludieke en sportieve aktiviteiten voor elke leeftijd. Op het terras bieden wij U ´s avonds verschillende spektakels en shows aan & Aguagym. Plus in de omgeving zijn er vele bezienswaardigheden die kunt gaan bekijken. Het strand is op 150 meter van de camping.

Camping Vendrell Platja
Avda. Sanatori, s/n
43880 - Coma-Ruga El Vendrell
Provincie: Tarragona
Telefoon: 977694009

GPS coördinaten: 41.18556 / 1.55528
(41.18556° 11' 8.0'' N    1° 33' 19.0'' O)
Aantal plaatsen: 534  / Toerplaatsen: 168
Open van: 03 april   tot: 12 oktober
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Vendrell Platja

Mening nr: 882
Datum: 17-02-2009
ronald 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

2008 voor de eerste keer op deze camping geweest. Schone camping, sanitair werd de gehele dag door schoongemaakt. CAmping was wel druk, maar geen overlast van wie of wat dan ook. Eten in restaurant betaalbaar en goed. Pracht zee op een paar minuten lopen. Vriendelijke nederlands sprekende receptie. Al met al ee prima vakantieadres. Enigste minpuntje het ontbreken van parkeerplaats bij de plek.
Mening nr: 863
Datum: 13-12-2008
patrick 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zijn voor de tweede maal op deze camping ( 2 x begin juli 2007 en 2008 ) Wanneer helemaal langs voren op camping niet zoveel last van lawaai/spoorlijn . Sanitair zeer proper doch properteit aan zwembad laat een beetje de wensen over, doch aan overzijde prachtig strand en helderzeewater. Plaatsen zijn wel niet overdreven groot maar bieden wel voldoende schaduw. Dorpje is te bereiken via boulevard waar het zeer tof te vertoeven is. Nu nu reeds aan het uitkijken voor verlof 2009 maar verkiezen toch wel eens een andere camping.
Mening nr: 752
Datum: 29-07-2008
Milo 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn er geweest in juli 2008. Heel drukke camping. Vooral in het weekend. Geen enkele nacht een fatsoenlijke rust gehad, veel lawaai. Het zwembad zit overvol en is bijgevolg verre van zuiver. Pluspunten zijn dan weer kort bij zee gelegen met een mooi zandstrand, een mooie promenade langs zee tot aan het dorp Callafell. Volgens dat wij vernomen hebben zou deze camping met de jaren verdwijen en plaats zal moeten maken voor appartementsblokken.
Mening nr: 576
Datum: 20-08-2007
Angela Murray 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Het is een leuke camping,niet te massaal.Wat wij ideaal vonden is het terras langs het zwembad,dicht bij het strand en een gezellige boulevard naar het dorp.Het sanitair was ook erg netjes.Wel veel herrie bij de toiletgebouwen snachts.Het is dat ik graag in een andere omgeving kom anders zou ik zeker weer voor deze camping kiezen.
Mening nr: 85
Datum: 13-12-2005
Annelies 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn in 2004 naar deze camping geweest. Achter de camping loopt een spoorbaan. Als je -zoals wij- vooraan staat heb je er niet zoveel last van. Animatie stelt weinig voor, ze spreken in ieder geval geen woord over de grens. Het zwembad is wel leuk. Het strand is op 50 mtr. afstand aan de ander kant van de weg. Er is een boulevard naar Calafell. Overdag niets te doen, s'avonds wel gezellig. Je moet wel eerst 15 min. lopen voordat het gezellige gedeelte begint. Camping bestaat voor een groot deel uit spanjaarden die daar een seizoensplaats hebben en alleen in het weekend komen. Dan is het dan twee keer zo druk (wachten bij de douches) en twee keer zoveel lawaai. Plaatsen zijn niet zo groot (70m2). Als je je auto niet op je plek kwijt kan moet je deze op de parkeerplaats parkeren(kost 6 euro extra per dag!). Wij hebben een leuke vakantie gehad maar zullen niet weer voor deze camping kiezen.