Sluiten

Camping Mar De Cunit in Cunit

Mar De Cunit Mar De Cunit Mar De Cunit
DirectAanZeeWasmachineHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Mar De Cunit ligt aan een zandstrand waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Er zijn mogelijkheden voor watersporters. Op het strad staat de blauwe vlag. Dit als bewijs van een van de schoonste stranden. Barcelona ligt op 30 km en Tarragona 50 km. Beide steden zijn een bezoekje zeker waard.

Camping Mar De Cunit
Avda.Tarragona, 146 - 156
43881 - Cunit
Provincie: Tarragona
Telefoon: 698796694

GPS coördinaten: 41.195 / 1.63778
(41.195° 11' 42.0'' N    1° 38' 16.0'' O)
Aantal plaatsen: 176  / Toerplaatsen: 166
Open van: 01 februari   tot: 20 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Mar De Cunit

Mening nr: 1478
Datum: 18-08-2021
Ed Wil Teuben 
juli - augustus 2021
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3| Hygiëne sanitair: 3| Ontvangst: 3| Faciliteiten: 3| Accomodatie/plaats: 3| Comfort: 3| Leiding van camping: 3| Omgeving: 6| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

Dicht bij het strand

Gestoorde campingbeheerder

Sinds de ouders gestorven zijn is de zoon aan het beheer. Vertoont steeds meer dictatoriaal gedrag. Bij het griezelige af. De reden dat de meeste gasten bleven komen was voor de ligging aan het strand en namen de beheerder maar voor lief. Sinds dit jaar weert hij de Nederlanders. Al kom je er al vanaf de zeventiger jaren. De camping op zich stelt niks voor vandaar dat deze camping nooit vol staat. Je kan daar dus altijd zonder reservering terecht. Maar kom je er nu aan dan mag je er niet meer op. Bel je van tevoren dan is vlgs hem de camping vol. Zelfs een jong gezin met 2 kinderen, waarvan de vader vanaf zijn geboorte al ieder jaar op deze camping komt, wordt geweerd. De beheerder ziet een Nederlands kenteken en doet gelijk de poort en de gordijnen dicht. Als ze weg rijden en later vanuit de verte kijken zien ze de poort opengaan. Nederlanders die alsnog zouden willen afreizen zijn gewaarschuwd. Wij worden gediscrimineerd door een malloot. Wij zouden ook gaan maar we gaan nu een andere camping zoeken waar we wel welkom zijn .
Mening nr: 670
Datum: 16-04-2008
Milco en Petra 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We komen nu al heel wat jaartjes op deze camping en genieten elke keer weer. Er heerst een heerlijke rust, weinig toeristen. Veelal spaanse bezoekers op deze camping, helemaal top. Voor de kinderen een waar paradijs, lekker strand en water. Zolang de camping bestaat blijven we er heen gaan.
Mening nr: 281
Datum: 01-08-2006
Peter en Yvonne 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Onderstaand verhaal dateert van ong. 2 jaar geleden. Ik weet niet of er intussen verandering is gekomen in de situatie. Misschien iemand anders? Wij als eeuwig onderweg zijnde mensen hebben ook deze camping bezocht. Indien je een strandliefhebber bent en alleen maar op het strand wil doorbrengen dan heb je een goede keuze gemaakt. De camping ligt praktisch (alleen door een looppad gescheiden) aan het strand. Verder moet je er helemaal niets van verwachten. O ja, 's morgens kan je er een vers gebakken stokbroodje kopen en eventueel een goed kopje koffie drinken. Verder is het een drama. Huisjes lijken net gevangenissen ,sanitair bedroevend, 1 wasmachine uit het jaar 0 (bovendien altijd bezet of kapot). Geen sproeiers op de douchekop (dus lekkere harde straal vanuit een pijp die bovendien vanaf het plafond op de toch al gauw flink verbrande huid klettert, elektriciteit is alleen met een elektra-kabel van ongeveer 50 meter te bereiken. Eigenaar komt kijken of je op de centimeter in de pas staat met je buurman (ook de richting wordt door hem bepaald!!) Enge man die eigenaar. Toegangspoort is net een kazerne. Alles is het NET NIET. Oud, roestig, onderhoud "ho maar". Het ergste is dat er geen toezicht 's nachts is zodat iedere onverlaat vrij op de camping kan shoppen (in jouw spullen!). Wij hebben geen oog dichtgedaan vanwege het feit dat onze buurman bedwelmd en beroofd is van z'n tas met geld. Onze raad, vermijden deze camping. Dit is mijn eerlijke mening!!