Sluiten

Camping Los Llanos in Dénia

Los Llanos Los Llanos Los Llanos
ZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan in accommodatie

Camping Los Llanos, bevindt zich te midden van verschillende dorpjes die zowel in zomer- als in wintermaanden de omgeving opfleuren met hun feesten. Daarboven bevinden zich vlakbij belangrijke toeristische centra zoals Denia, Javea, Benidorm, Calpe, Moraira, Altea, etc., waardoor men van een uitstekende vakantie kan genieten. De zone is ook speciaal aangewezen om vele uitstapjes te maken. Vlakbij bevindt zich “Terra Mítica”, “Aqualandia”, “La Cova Tallasa”, “La Torre del Gero” el “Montgo”, la “Cueva de las Calaveras”, el “Peñon de Ifach”, etc.

Op de camping bevindt zich een groot aantal naald- en loofbomen, die er voor zorgt dat men kan genieten van een aangename temperatuur in de zomer, en in de winter in vele zones met zon kan opzoeken. De camping biedt ook enkele vaste woningen aan, zoals appartementen, bungalows en kamers voor 2 tot 8 personen, volledig gemeubileerd.Op de camping bevindt zich ook een cafetaria, supermarkt, zwembad en speelplaats.

Op slechts 250m afstand bevindt zich het strand met extra fijn zand en rustige waters van enkele kilometers lang, zonder enig gevaar voor de kinderen.

Camping Los Llanos
Partida Deveses 32
03700 - Dénia
Provincie: Alicante
Telefoon: 965755188

GPS coördinaten: 38.86806 / -0.01556
(38.86806° 52' 5.0'' N    0° 0' 56.0'' W)
Aantal plaatsen: 159  / Toerplaatsen: 139
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping