Sluiten

Camping La Torre in Espot

La Torre La Torre La Torre
ZwembadHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping La Torre is gelegen bij het plaatsje Espot, naast het parque Nacional de Aiguestorte de Sant Maurici. Dit is een prachtig gebied met valleien, bergen van meer dan 3000 m hoog, meren en Arenden die hier over de valleien vliegen. Gelegen op deze hoogte heeft men een schitterend uitzicht over de omgeving en lijkt het net of we de sterren kunnen aanraken, hier kan men echt genieten van rust en de natuur. In de omgeving zijn er talloze avontuurlijke activiteiten zoals o.a. raften, mountainbiken, wandelen, canyoning etc. Ook zijn er culturele bezienswaardigheden zoals o.a. musea, pittoreske dorpen, overblijfselen uit de Romaanse tijd.

Camping La Torre
Cra. Berrade, s/n
25597 - Espot
Provincie: Lleida
Telefoon: 973624160

GPS coördinaten: 42.57639 / 1.08611
(42.57639° 34' 35.0'' N    1° 5' 10.0'' O)
Aantal plaatsen: 55  / Toerplaatsen: 49
Open van: 05 juni   tot: 20 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping La Torre

Mening nr: 1048
Datum: 13-06-2010
Jaap Zwikker 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Is deze Camping veilig te bereiken met Auto met Caravan ?
Mening nr: 939
Datum: 02-08-2009
T.Veenje 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier anderhalve week gecampeerd. Het is er heerlijk rustig,schaduwrijke plekken,koel windje, mooi sanitair, elke morgen vers brood, heerlijk wandelen, lekker eten in het dorpje, aardige eigenaar. In het park (en daarbuiten) kan je heerlijk wandelen. Er zijn taxi"s(landrovers) die je een stuk het park in kunnen brengen zodat je steeds een andere rout kan lopen. Wij waren hier in juli 2009.
Mening nr: 794
Datum: 19-08-2008
Connie 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Fijne camping, ligt op loopafstand van het dorpje en aan het begin van de wandeling naar Refugi J.M. Blanc. Wij hebben de tent met auto op de camping laten staan tijdens ons verblijf in de berghut. Berghut moet je wel vooraf reserveren, echt een aanrader. Onze kinderen van 8 en 11 jaar konden de wandeling ook goed aan. Zwembad op de camping leuk, genoeg ruimte om 's avonds te voetballen. Heerlijk schaduw en wind bij de tent. 's Avonds brood bestellen, 's ochtends om negen uur ophalen. Heerlijke douches. Alles prima.
Mening nr: 355
Datum: 02-10-2006
Maus Jaarsma 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We (man, vrouw, twee kinderen, 7 en 9 jaar) hebben een heerlijke week doorgebracht op deze nieuwe kleine camping (1 jaar oud). De camping ligt op loopafstand van het dorp en heeft een prachtig uitzicht. Er is een klein zwembadje. De plekken zijn niet ruim, maar toen wij er waren was er plek genoeg en mochten we zoveel plek innemen als we wilden. Er heerst een bijzondere, ongedwongen sfeer. Alles is met veel smaak en zorg opgezet. De eigenaar is erg vriendelijk. Er is een kleine winkel met 's morgens vers brood. Er is tevens een ruimte waar je wat kunt drinken en spelletjes kunt doen. Met slecht weer kun je er ook je eigen eten opeten. Het sanitair is erg luxe en goed verzorgd. Toen wij er waren stonden er allerlei nationaliteiten. De kampeermiddelen varieerden van koepeltentjes tot campers en alle maten tenten daartussen (geen caravans en bungalowtenten). De meeste mensen bleven een aantal dagen tot ongeveer een week. Overdag is het stil op de camping omdat iedereen aan het wandelen is. 's Avonds koelt het flink af (ca 1300m) Er zijn tevens een paar chaletjes te huur. Het is een prachtig gebied om te wandelen. Vanuit Espot vertrekken zeer regelmatig jeeps naar het nationaal parc Aigues Tortes.