Sluiten

Camping Tres Estrellas in Gavà

Tres Estrellas Tres Estrellas Tres Estrellas
ZwembadKleuterzwembadDirectAanZeeWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Tres Estrellas ligt aan het strand, en beschikt over een zwembad, bar-restaurant, supermarkt en een discotheek Dit is een vrij grote camping. Camping is ideaal voor vliegtuigspotters. Er loopt een klein riviertje langs de camping wat voor stankoverlast kan zorgen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van tal van activiteiten, van concerten, wedstrijden, themafeesten, paella polulares, dans, tentoonstellingen en allerlei acties die bedoeld zijn voor entertainment.

Camping Tres Estrellas
Cra. C-31, km.186,2 (Autovia de Castelldefels)
08850 - Gavà
Provincie: Barcelona
Telefoon: 936330637

GPS coördinaten: 41.2725 / 2.0425
(41.2725° 16' 21.0'' N    2° 2' 33.0'' O)
Aantal plaatsen: 425  / Toerplaatsen: 245
Open van: 19 april   tot: 15 oktober
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Tres Estrellas

Mening nr: 1241
Datum: 17-02-2013
fam. Nekeman 
juli - augustus 2011
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Dicht aan t strand en het centrum bcn op 15 min met de auto

Geen onoverkomelijke minpunten

Heerlijke vrije en gemoedelijke camping direct aan het strand, (binnen drie uur na aankomst al een volledig vakantie gevoel!). Gasten komend van overal in Europa, zeer gemêleerde populatie. Ruime plaatsen, overal schoon water en dag en nacht onbeperkt warm water om te douchen. Genoeg ruimte. Soms wat lawaai van zingende tieners op het strand wat voor een "hippie gevoel" zorgt. Goed en zorgvuldig toezicht, dag en nacht. Geweldig groot zwembad met permanent aanwezige badmeesters, ruim gesorteerde supermarkt met verse producten uit de buurt en wat aanvullende winkeltjes. Uitstekende busverbinding met centrum BCN (20 minuten)
Mening nr: 1041
Datum: 17-02-2010
Bart Olde Boerrigter 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Gezellige camping maar geen TOP camping. Leuk voor jongeren die nog net een jaartje of twee met hun ouders op vakantie gaan. Toilet gebouwen okay, niet altijd even schoon. Pluspunten: Leuk en gezellig voor jongeren ( 15-18 jaar) Mooi Zwembad Ligging direct aan het strand Dichtbij Barcelona Minpunten: Toilet niet altijd even schoon Als je je er aan kunt ergeren vliegtuigen (ik had er geen last van) Ligging aan de snelweg (kleine kinderen)
Mening nr: 404
Datum: 06-01-2007
caatje 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Dit was onze eerste camping in spanje. We hebben hier twee dagen gestaan, toen zijn we verder naar het zuiden gereden. Wij hadden een plek aan het strand. Zonder bomen. Toiletgebouw zag er mooi uit, het werd allleen niet vaak schoongemaakt. Het zwembad was aan het begin van de camping. Redelijk groot 25 meter bad. Ook een peuterbadje erbij . Geen zonnestoelen. Op de camping is een supermarktje waar een hoop te krijgen is. er is ook een internetcafe, en een winkel waar je souvenirs en bikinis kan kopen. Er is een pizzabar en een restaurant met pooltafels. De animatie bestond uit karaoke. Ik weet niet meer of het hier duur was. Wij hadden best wel last van vliegtuigen. De eerste dag niet, maar toen de wind gedraaid was, kwam er elke 5 minuten een vliegtuig over, wat wel een prachtig gezicht is, maar wat wel lawaai geeft.
Mening nr: 226
Datum: 19-05-2006
Joost 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Slechte camping, niet het camping gevoel, naast een hotel en gewoon aan de weg, elke minuut komt er een vliegtuig voorbij en de plaatsen zijn om te huilen. Bespaar jezelf een saaie vakantie en ga naar Camping Mas Patoxas, echt een aanrader. Sanitair word niet bijgehouden, WC's die onderkotst zijn en het blijft rustig een nacht/dag zitten, bijna geen Nederlanders en ongezelig. Overlast in de zomer van Hardcore feesten in de buurt.
Mening nr: 54
Datum: 28-11-2005
René Geervliet 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping dichtbij Barcelona. Het vliegveld ligt op ca. 5 km afstand en dat hoor je wel. Niet heel hinderlijk, want ik ga zeker nog eens terug naar deze camping. Sanitair en voorzieningen op deze camping zijn heel gemiddeld. De sterke kanten van de camping zijn de nabijheid (ook via openbaar vervoer) van Barcelona en de directe ligging aan het strand. Reserveren in de topmaanden lukt niet en ik denk ook niet dat het nodig is.