Sluiten

Camping La Marina in La Marina

La Marina La Marina La Marina
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan in accommodatie

Camping La Marina bevindt zich in Alicante, Spanje en is het gehele jaar geopend. Gelegen aan één van de beste stranden van de Costa Blanca. Op hun website treft U nuttige informatie aan voor Uw vakanties in Spanje, kommentaren van kampeerders en uitgebreide informatie omtrent onze offerte van campings en bungalows. De camping beschikt o.a. over een overdekt zwembad en een jacuzzi

Camping La Marina
Avenida de la Alegría, s/n
03194 - La Marina
Provincie: Alicante
Telefoon: 965419200

GPS coördinaten: 38.12972 / -0.65
(38.12972° 7' 47.0'' N    0° 39' 0.0'' W)
Aantal plaatsen: 510  / Toerplaatsen: 425
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping La Marina

Mening nr: 693
Datum: 28-05-2008
Ingrid Hesseling 
april - juni 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

We zijn hier nog steeds (8weken) en hebben het heel goed naar ons zin. De camping is ontzettend schoon er wordt de hele dag schoongemaakt ik heb ook nog nooit zoveel personeel gezien ze zijn de hele dag in de weer en niets is te veel. Er is voor iedereen wat te doen, er is een mooie grote sportzaal, speeltuin binnen en buiten zwembad ook binnen en buiten, 's winters worden er allerlei aciviteiten georganiseerd en ook 's zomers is er van alles te doen. He enige minpuntje is het plaatsje La Marina daar is niet veel te beleven, maar eenmaal op de camping ben je dat helemaal vergeten. We gaan dan ook de komende winter voor het eerst overwinteren, we kijken er nu al naar uit. Dit is een TOP CAMPING.
Mening nr: 423
Datum: 18-01-2007
Bert Wessel 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Krekels,nu we hebben hier 5 jaar ieder jaar 6 maanden overwinterd maar er was 1 KREKEL die zat altijd in de buurt van de receptie verder nooit geen krekel hier gehoord.Pracht camping maar een prijskaartje hangt eraan.
Mening nr: 400
Datum: 06-01-2007
Caatje 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Hier zijn we twee dagen geweest. We hadden niet gereserveerd en mochten kiezen uit een paar plekken. We moesten wel de volgende dag verhuizen naar een andere plek. Het toiletgebouw wordt 24 uur per dag schoongehouden. Het ziet er zeer goed uit. Hele mooie tegels aan de muur en marmeren aanrechten. Als ik had gedouched met mijn dochter en ze terugbracht naar de caravan en later zelf wilde douchen, was de toiletmevrouw de douche aan het schoonmaken. Het zwembad is ook erg leuk voor kinderen. Glijbanen genoeg. Voor volwassenen is het wat minder. Maar en is ook een klein bad waar je banen in kunt trekken. Dit kan ook overdekt worden. Bij het zwembad is ook de fitnessruimte. Hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Aan het begin van de camping is de supermarkt. Hier is redelijkveel te verkrijgen. Het strand is wel een stukje lopen van de camping. Maar goed te doen. De animatie is ook erg leuk. Het is een heel animatieteam. Bij de receptie werden we ook goed geholpen in onze eigen taal! supercamping, maar wel wat duur.
Mening nr: 365
Datum: 25-10-2006
Bert Wessel 

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We hebben 5 jaar hier overwinterd (6 maanden per jaar)Een prachtige camping is La Marina,goed sanitair,sport en fitnesruimte en verwarmd binnenbad, leuk en vriendelijk personeel.Zeer ruime plaatsen en zeer goed onderhouden.Alleen als er feestdagen zijn komen er heel veel Spanjaarden met caravans en in de bungalows.En dan weet je het wel ,de rust is dan voorbij voor enkele dagen.
Mening nr: 106
Datum: 01-01-2006
U. de Wit 
september - oktober 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige Camping. Veel lawaai door krekels. Veel te doen voor iedereen. Afstand naar strand wat ver.