Sluiten

Camping Alicante Imperium in La Vila Joiosa

Alicante Imperium Alicante Imperium Alicante Imperium
ZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Alicante Imperium ligt in La Vila Joiosa, met een unieke archeologische erfenis. Dompel jezelf onder in een Romeinse villa en voel de mediterrane bries, net als de Romeinen. Geniet vanaf de camping Alicante Imperium, een camping in Villajoyosa vlakbij het strand, van begeleide excursies door de Romeinse erfenis in Villajoyosa, duik onder een gezonken schip of beleef plezier aan het bezoeken van de "VALOR" chocoladefabriek en het museum.

De Costa Blanca biedt ontspanning en plezier in de thema- en waterparken van Benidorm (Aqualandia, Terra Mítica, Mundomar, Aqua Natura, Terra Natura), naast het aanbod van de derde meest toeristische stad van Spanje. Ga de camping af direct de indrukwekkende wandel-, mountain- en fietspaden van Finestrat of Polop op. Breng tijdens uw verblijf op camping Alicante Imperium uw sportuitrusting mee naar de sportfaciliteiten van het Europese sportdorp La Nucía. Bezoek en geniet van het opgerolde witte stenen strand van Albir om te dineren met de charme van een unieke mediterrane stad als Altea. U kunt genieten van de Romeinse overblijfselen van Campello, de geschiedenis van Dénia en het strand of de kust met baaien van Jávea tijdens een eenvoudige excursie met de trein die u naast de camping heeft.

Camping Alicante Imperium
CV-759, Km. 1
03570 - La Vila Joiosa
Provincie: Alicante
Telefoon: 965063232

GPS coördinaten: 38.51737 / -0.22287
(38.51737° 31' 2.5'' N    0° 13' 22.3'' W)
Aantal plaatsen: 159  / Toerplaatsen: 120
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Alicante Imperium

Mening nr: 601
Datum: 25-09-2007
Frans Rijs 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

In 2006/2007 hebben wij helaas voor het laatst 5 maanden overwintert op camping Sertorium. Deze camping is zoals zovele campings in deze omgeving helaas geoffert aan de huizenbouw. Lang hebben wij -de overwinteraars- dit verwacht, maar zo'n sluiting komt -net als met doodgaan- toch altijd onverwacht. Met fijne herinneringen en een goed gevoel naar het verleden over deze camping zijn we in begin maart 2007 naar huis vertrokken. Als er nog wonderen mogen gebeuren, dan hopen wij dat deze camping waar wij al sinds 1978 komen weer heropend zal worden. Naturlijk heeft elke camping wel dingen die niet bevallen, maar die wel zijn bevallen hadden op Sertorium de overhand. Personeel en leiding, ondanks de sluiting : Nog bedankt voor de fijne jaren.........
Mening nr: 133
Datum: 13-01-2006
*Gerrit* 
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Om eens te kijken of Benidorm echt zo is als afgeschilderd is deze camping goed geschikt. Via een aardig scharrelpaadje langs de kust kun je zelfs te voet naar B. Er is veel schaduw. De (vorige?) eigenaar van het landhuis (nu restaurant en zo) had liefde voor bomen; ik heb er meer dan 25 verschillende soorten geteld. Toen wij er waren (eind april) stonden de laatste overwinteraars er nog. Die straalden veel tevredenheid uit. In het hoogseizoen zal reserveren denk ik nodig zijn. Het barst er van de katten dus hou ‘s nachts de boel dicht.