Sluiten

Camping Peña Montañesa in Labuerda

Peña Montañesa Peña Montañesa Peña Montañesa
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Peña Montañesa ligt dichtbij de ingang van het Nationale Park Ordesa en Monte Perdido. Het is een ideale plaats voor rust en ontspanning in de ruige en ongerepte Spaanse Pyreneeën.Vele mogelijkheden voor een actieve en sportieve vakantie in de bergen: Wandeltochten, Excursies met quads, bergbeklimmen,wildwater-kanoën ( rafting), rivierafdalingen ( canyons), kayak,paardrijden, excursies met terreinwagen (4x4), mountainbike, skiën, jagen en vissen.

Op 2 km. afstand liggen het oude dorp Ainsa, een historisch nationaal monument en het stuwmeer Mediano. De camping beschikt over mooie zwembaden ( één overdekt met sauna ), gratis warm water en speelveld voor de kinderen. Het aangename klimaat en de gunstige ligging, grenzend aan het Nationale Park en de rivier Cinca, maken Camping Peña Mo

Camping Peña Montañesa
Ctra.Ainsa-Francia, km.2
22360 - Labuerda
Provincie: Huesca
Telefoon: 974500032

GPS coördinaten: 42.43472 / 0.13528
(42.43472° 26' 5.0'' N    0° 8' 7.0'' O)
Aantal plaatsen: 455  / Toerplaatsen: 325
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Peña Montañesa

Mening nr: 1065
Datum: 08-08-2010
Kok 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Eind juli hebben wij met onze 2 kinderen (16 en 13 jaar) een ruime week op deze camping gestaan. Er was voldoende ruimte op de velden bij de rivier. We hadden deze (dure) camping uitgezocht omdat er hier veel nederlandse pubers waren. Dat bleek ook zo te zijn: er was een groep van ongeveer 20 zestien+ ers op de camping die tot in de late uurtjes met elkaar optrokken. Dat betekent wel dat het tot laat onrustig is op de camping. Onze oudste dochter had het geweldig naar haar zin en ook onze zoon heeft zich uitstekend vermaakt. De camping heeft veel faciliteiten: een groot buitenzwembad, een binnenbad, een mooi voetbalveld, een resto met snackbar en een winkeltje. De toiletgebouwen zijn niet erg nieuw maar worden wel de hele dag schoongehouden. Overdag trokken we er op uit: het park Ordessa is goed bereikbaar en een fantastische wandelomgeving. Hoewel we zelf de voorkeur geven aan meer kleinschalige en eenvoudige campings, hebben we geen spijt gehad om dit jaar voor deze stek te kiezen. Een prettige combinatie: zelf actief in de natuur en oudere kinderen die het ook fijn hebben.
Mening nr: 911
Datum: 03-06-2009
Paul 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

een zeer goede rustige ruime camping maar die ook leuk is voor de kinderen. 's-avonds voetballen op het nieuwe kunstgras veldje met alle nationaliteiten. overdag heerlijk zwemmen in de rivier die lekker wild is of rustig in het zwembad. De supermecado is goed en in Ainsa 5km verder op is alles te halen. Onze hond had het ook prima naar zijn zin. Wij waren er in juli 2008 en hadden zeer goed weer. de omgeving is echt fantastisch om te wandelen en je ziet zeer veel gieren en soms marmotten. de vegetatie is ook zeer mooi. echt een aanrader voor mensen die van een actieve vakantie houden. een aandachtspunt ze verhuren bij de mountain bikes geen helmen.
Mening nr: 748
Datum: 26-07-2008
bernadette 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

2 weken op deze camping doorgebracht. We hadden niet gereserveerd, maar dat was totaal geen proleem in juli. Plaatsen zijn niet al te ruim, de auto kan niet altijd op de plaats staan. Wel lekker veel schaduw. Het sanitair wordt dag en nacht gepoetst. Zo schoon kom je het zelden tegen. Ook het terrein wordt dagelijks nagelopen op zwerfvuil, mocht dit er al zijn. De tennisbaan, voetbal/basketbal veldje, atletiekbaantje(!) en speeltuin zijn spiksplinternieuw en zien er prachtig uit. Dit jaar was er ook nederlandse animatie. Er is genoeg te doen voor jonge kinderen en pubers. Het zwembad is heerlijk. We zijn heel tevreden over de deze camping. In augustus zal het waarschijnlijk helemaal vol staan, dan lijkt het me allemaal wat krapjes. Het restaurant en de afhaal vinden we beneden de maat, je betaalt veel te veel voor wat je krijgt. Een pizza, blijkt uit de diepvries te komen en daar betaal je dan €9 voor. In het dorp kan je al een prima 3-gangen menu krijgen, mét brood, wijn en water voor €13 In juli, bij Boltana, is net een 'grote' supermercado geopend, deze is weer goepkoper, dan de winkeltjes in het dorp. De keuze is ook groter.
Mening nr: 372
Datum: 17-11-2006
k. smulders 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ontzettend leuke vakantie gehad op de Peña Montañesa. Ze hebben voor de kinderen elke dag leuke dingen te doen: zo ben ik met de kinderen op een quad de bergen in geweest o.l.v. van een gids van de camping. Geweldige ervaring! Verder waren de kinderen dol op het mooie zwembad, er is ook een overdekt bad met jacuzzi en sauna, bij het naastgelegen hotel kun je heerlijk eten. Langs de camping loopt een rivier waar je heerlijk lui kunt zonnen en zwemmen. Uiterst vriendelijk campingpersoneel. Wij gaan zeker nogeens terug en we kunnen het iedereen aanraden.
Mening nr: 262
Datum: 27-07-2006
Filip 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Proper en verzorgd, ondertussen misschien een beetje verouderd. Het sanitair was niet het modernste maar werd wel zeer zorgvuldig onderhouden en was dan ook ten allen tijde proper. Kleine kampeerplaatsen, wij waren met de campingcar en met veel goede wil konden we dan de auto en de tafel nog op de plaats krijgen maar dan mochten we aan de tent geen stormkoorden spannen. Begin juli was dit echter niet echt een probleem, we konden steeds terecht op de naastgelegen plaatsen. Prachtig zwembad (binnen en buiten) Zeer schaduwrijke plaats, was nodig ook met temperaturen boven de 40°C. Alle weken een goochelshow voor de kinderen. Animatie voor de kinderen zeer beperkt en enkel in het spaans. Restaurant serveert enkel opgewarmde diepvriesmaaltijden, maar de dranken en ijsjes gingen er behoorlijk goed in. Zéér dure campingwinkel, prijzen ten opzichte van het supermarktje in Ainsa X2. Al bij al een positieve ervaring doch ik vrees dat als deze camping vol komt te staan het toch wel even druk zal worden.