Sluiten

Camping Liguerre De Cinca in Ligüerre De Cinca

Liguerre De Cinca Liguerre De Cinca Liguerre De Cinca
ZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Liguerre de Cinca is een rustige plek om te genieten van tradities, cultuur en gastronomie. Gelegen in de provincia Huesca, in de streek Sobrarbe, vlakbij Aínsa, Torreciudad, het nationale park Ordesa, de vallei Pineta en de Sierra de Guara. De mogelijkheid tot het beoefenen van watersport en avonturensport in het vakantiecentrum zelf maakt het aanbod kompleet. De combinatie van ontspanning en natuur maken dit vakantiecentrum tot een ideale bestemming in de Aragonese Pyreneeen.

 

Camping Liguerre De Cinca
Ctra, A-138, Km. 28,
22393 - Ligüerre De Cinca
Provincie: Huesca
Telefoon: 974500800

GPS coördinaten: 42.28091 / 0.19611
(42.28091° 16' 51.3'' N    0° 11' 46.0'' O)
Aantal plaatsen: 185  / Toerplaatsen: 110
Open van: 01 maart   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Liguerre De Cinca

Mening nr: 1070
Datum: 12-08-2010
Wiel 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Dit is een leuke camping. Kampeerplaatsen zijn qua omvang behoorlijk groot, maar wel veelal smal en lang. Sanitair is wat aan de oude kant maar wel schoon en water is heerlijk warm. Sfeer op de camping is goed, er is wat Spaanstalige animatie. Avond programma start pas op zijn Spaans om half 11, na 12 uur is het rustig. Er is een behoorlijk complete winkel aanwezig, moet ook wel dichtstbijzijnde supermarkt is in Ainsa op een half uurtje rijden. Het zwembad is heerlijk, het meer ligt helaas niet dichtbij de camping. Eerste deel kan in 5 minuten met de auto en dan nog 10 minuten lopen. De huurprijzen van de kajaks en waterfietsen zijn veel te hoog. Het water in het meer stond volgens de receptie erg hoog dit jaar. Van de toren van het kerkje is alleen de bovenste 3 meter nog zichtbaar. In de mooie omgeving zijn diverse prachtige wandelingen te maken. Al met al een leuke Spaanse camping waar je prima een weekje door kan brengen.
Mening nr: 718
Datum: 24-06-2008
Maria 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij waren in 2004 op deze camping. Mooie camping maar wel kleine plaatsen. Sanitair is wat verouderd. Fantastisch restaurant, alleen voor het eten is deze camping al een bezoek waard! Op de 1e verdieping kunt u voor een redelijk bedrag eten van het buffet met keuze uit verschillende gerechten met naar keuze vlees of vis of vegetarisch, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, spaanse keuken. Nog nergens in Spanje zo geweldig gegeten!
Mening nr: 571
Datum: 14-08-2007
JJVroom 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik begrijp wel waarom deze camping niet veel voller staat... Het meer is 20 minuten lopen, de plekken zijn merendeel klein. Onze plek was groot, maar dan 5 meter bij 20 meter. Het meer was eigenlijk niet geschikt om in te zwemmen. 's Avonds een verschrikkelijke herrie van het terras. Daarom staat deze campiing dus niet vol.
Mening nr: 548
Datum: 06-08-2007
s van dongen 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige camping nabij stuwmeer. Mooie omgeving. Mediaans dorp stond nu onder water. Leuk om eens de kloof te lopen. Sanitair was goed en erg heet water voor de afwas. Eigenlijk alleen maar lof over deze camping. Het verbaasde ons erg dat het hier niet drukker is. Leuk zwembad en animatie. Erg vrienselijke mensen bij de receptie.
Mening nr: 118
Datum: 05-01-2006
Mevr. Declerck-Barra 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij waren in juli 2005 op de camping in Liguerre de Cinca. De camping en omgeving viel enigszins tegen. Het niveau van het meer is de laatste jaren enorm gezakt. Eigenlijk is het meer vanaf Ainsa tot aan de camping bijna volledig opgedroogd. Wat rest zijn modderpoelen in het midden en gebarsten oevers. Je kunt onmogelijk nog zwemmen of kano varen op het meer. De foto’s op de website zijn dus volledig achterhaald. Het (vroeger) ondergelopen kerkje van Mediano is terug te voet te bereiken en staat helemaal droog. Het dorp is opnieuw te voorschijn gekomen. De camping was in juli 2005 verre van volzet. Zeker nog niet de helft van de standplaatsen was ingenomen. Ik heb mensen zien toekomen met een kano op hun dak die de volgende dag alweer vertrokken waren. Het sanitair voldoet niet echt. Er hangt in de douches altijd een raar luchtje, waarschijnlijk omdat er geen luchtverversing genoeg is. De ruimte buiten om af te wassen is niet proper. En dat is niet de schuld van de kampeerders, want veel zijn er niet. De spinnenwebben hangen boven je hoofd en de kranen werken niet goed. De omgeving rond de camping is wel prachtig. Ondanks de droogte blijven de Spaanse Pyreneeën heel mooi. De camping is wel ver gelegen van supermarkten. De dichtste (wel kleine) supermarkt is in Ainsa, anders moet je naar Barbastro, zo’n 35 km verder gelegen.