Sluiten

Camping Playa De Mazarron in Mazarron

Playa De Mazarron Playa De Mazarron Playa De Mazarron
ZwembadKleuterzwembadDirectAanZeeWasmachineWasdrogerCampingcardaccommodatie verhuur

Camping Playa De Mazarron ligt vlakbij Bolnuevo de plaatsen Mazarron en Puerto Mazarron liggen op korte afstand van de camping. Het lange zandstrand is vlakbij en heeft een lange traditie wat de blauwe vlag betreft op het strand. Bolnuevo is een oud vissersdorpje wat zeker een bezoekje waard is. Op de camping is een zwembad en een sauna.

Camping Playa De Mazarron
Poblado de Bolnuevo, s/n
30877 - Mazarron
Provincie: Murcia
Telefoon: 968150660

GPS coördinaten: 37.56278 / -1.30361
(37.56278° 33' 46.0'' N    1° 18' 13.0'' W)
Aantal plaatsen: 490  / Toerplaatsen: 430
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Playa De Mazarron

Mening nr: 624
Datum: 13-11-2007
jac remijn 

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

zeer mooie,goed onderhouden camping met goed zwembad.Ligging direct aan het strand.Bezocht in 2e helft juni t/m 1e week juli.Boven de staanplaatsen kunstmatige schaduw.Vooral in weekeinden zeer druk,vnl.Spanjaarden.Tot 1 juli nog een aantal Nederlanders( ACSI camping card korting!) Na 1 juli waren wij de enige Nederlanders op de camping.
Mening nr: 618
Datum: 01-11-2007
Rien van Keulen 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ligging van de camping direct aan het strand.Prima sanitair. Ik ben er geweest in het naseizoen. Camping is bijna continu vol. Plaats waar ik stond was niet al te groot. De bewoners zijn van vele nationaliteiten. Wat het wel gezellig maakt. Het zeewater is fijn om in te zwemmen.
Mening nr: 223
Datum: 16-05-2006
Mieke Van Durme 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping. Verzorgd. Goed bewaakt. Mooi zwembad met redder. Aan het strand gelegen, dus zelfs geen baan over te steken. Aan receptie aantal personen die een beetje Engels en/of een beetje Frans spreken. Sanitair geeft soms problemen, zoals geen warm water meer, en dit vooral tijdens het weekend, want dan is de camping werkelijk volzet. Een prima winkel waar van alles te krijgen is (groenten, vlees, gans de dag door vers brood, ...). Binnen de 5 km zijn er grote supermarkten. Wij zijn er vorig jaar 5 weken geweest en zullen er ook waarschijnlijk dit jaar terug naar toe gaan, terug voor 5 weken. Dat wil toch iets zeggen, want als het ons niet zou aanstaan zouden we zeker niet teruggaan.
Mening nr: 178
Datum: 23-02-2006
Chantal 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier verleden jaar een fijne vakantie gehad. Mooie camping, grote en kleindere plaatsen. Allemaal met schaduw. Verzorgd zwembad en sanitair, redelijke campingwinkel. Op een 5-tal km zijn er echter grote supermarkten en een overdekte markt voor fruit, vis en groenten. Je loopt van de camping zo het dorpje in. In de buurt kan je prachtige wandelingen maken. Groot verzorgd strand direct aan de camping gelegen. Op de receptie wordt maar een mondje Engels gesproken. De baas zelf spreekt wel vloeiend frans. In het hoogseizoen bijna allemaal spanjaarden.