Sluiten

Camping Armalygal in Murillo de Gállego

Armalygal Armalygal Armalygal
ZwembadHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Armalygal is een ideale plek voor duurzaam toerisme om met familie, vrienden of alleen van te genieten. In de bungalows, kamperen in de lucht of in de buurt met elektriciteit. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Deze kleine camping is gelegen in het hart van een ongerepte natuur in Murillo de Gállego.

Exclusief zomerzwembad voor gasten met panoramisch uitzicht op de Mallos de Riglos.

Uit respect voor dit gebied hebben ze besloten om onze impact op die wilde schoonheid te minimaliseren, door jarenlang zonne-energie te gebruiken om het water in het sanitair te verwarmen, gebruikmakend van de weinige bewolkte dagen die ze hebben en met energieondersteuning van een pelletketel. Terug naar de essentie van de camping, tegenover de Mallos de Riglos en boven de Galicische rivier, te voet bereikbaar vanaf de camping.

Omdat ze het geluk hebben om op een bevoorrechte plek te zijn om de hemelkoepel te observeren, hebben ze 2 verschillende kampeerterreinen gecreëerd in de schaduw van de olijfbomen: Een klassiek terrein met stopcontacten en staanplaatsen met verlichting. Een ander meer afgelegen gebied met een beter uitzicht op de Mallos de Riglos dat de ziel van kamperen midden in de natuur vertegenwoordigt zonder enige lichtuitlaat en exclusief verlicht wordt door ons spectaculaire hemelsgewelf (Sky Zone). Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Uw huisdieren zijn altijd welkom onder uw hoede en aangelijnd op de hele camping. In de maanden juli en augustus kunt i beter reserveren.

Camping Armalygal
Ctra.CA-132
22808 - Murillo de Gállego
Provincie: Huesca
Telefoon: 974383005

GPS coördinaten: 42.33461 / -0.74362
(42.33461° 20' 4.6'' N    0° 44' 37.0'' W)
Aantal plaatsen: 64  / Toerplaatsen: 58
Open van: 01 april   tot: 15 oktober
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Armalygal

Mening nr: 1213
Datum: 20-08-2012
Jorna 
juli - augustus 2012
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 6| Comfort: 6| Leiding van camping: 7| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

eenvoud

geen

We hebben 16 dagen met veel plezier op deze camping gestaan. Geen afgebakende plekken door heggen of hekjes, weinig caravans en campers. Het sanitair is eenvoudig maar zeer schoon! Op het aantal campingplaatsen is de hoeveelheid toiletten en douchecabines goed te noemen. Er heerst een gemoedelijke en relaxte sfeer. Het zwembadwater bevatte weinig chloor, maar er werden elke avond monsters genomen van het zwembadwater. In het wat lager gelegen riviertje kon je aan het eind van de hete dag tevens heerlijk afkoelen. Wat de camping ook erg aantrekkelijk maakt is het restaurantje op het campingterrein. (hoort niet bij de camping). 's Ochtends kun je daar je brood halen, 's middags een biertje nemen, en 's avonds wat eten. Ze doen niet moeilijk. als je om 18.00 uur al wat wilt eten, en ook niet als je om 22.30 uur nog aankomt! De kaart is eenvoudig, maar de prijzen zijn HEEl gunstig. De eigenaresse verstaat haar vak!
Mening nr: 297
Datum: 13-08-2006
Paul 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Sterk verouderd sanitair ,wel schoon. Net zwembad. Leuk restaurant met mooi uitzicht op de Riglos de Mallos. Vriendelijke ontvangst iedereen spreekt engels. Geen echte plekken , gewoon her en der staan. Franse eigenaar, zodoende ook veel fransen op de camping. Om de hoek activiteitencentra's voor o.a. hydrospeed op te geven bij de receptie.