Sluiten

Camping Mas Patoxas in Pals

Mas Patoxas Mas Patoxas Mas Patoxas
WaterglijbaanZwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Even buiten de bebouwing van Pals ligt camping Mas Patoxas. Direct valt het grote zwembad met de waterglijbaan op. Vanaf de grote ligweide kunt u uw kinderen in de gaten houden als ze aan het spelen zijn in het kinderbad of op de glijbaan. Ook vanaf het terras naast het zwembad heeft u een goed zicht. Een prima alternatief voor als u eens een dagje niet naar het strand gaat. De boomrijke camping is licht glooiend en de kampeerplaatsen zijn in terrasvorm opgebouwd, maar dit levert niet veel hoogteverschil op.

Camping Mas Patoxas
Ctra. Palafrugell - Pals, km.339
17256 - Pals
Provincie: Girona
Telefoon: 972636928

GPS coördinaten: 41.95606 / 3.15803
(41.95606° 57' 21.8'' N    3° 9' 28.9'' O)
Aantal plaatsen: 757  / Toerplaatsen: 400
Open van: 01 maart   tot: 03 november
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Mas Patoxas

Mening nr: 855
Datum: 20-11-2008
Ton 

Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

In november 2008 een week op deze camping gestaan. 15 euro per dag en 7 = 5. Prima schoon sanitair. Mooie plaats op gravel. Goed warm water in de douche. Prachtige omgeving en mooi weer. Een aanrader.
Mening nr: 648
Datum: 26-01-2008
Guus v Asseldonk 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij staan al 2 jaar op deze camping en gaan weer terug in 2008. Goed opgezet te camping en van alle gemaken voorzien. Sanitair is echt super en warm water is er overal. De Camping ligt in een zeer mooie streek van spanje. een uurtje de grans ove mer Frankrijk. De camping ligt niet direkt aan het strand (10 minutjes van platje Pals), maar is per auto en bus goed bereikbaar, wat ten goede komt aan het sociale op de camping. Want veel jeugd wil direkt aan het strand liggen. En die zie je hier niet alleen of in groepen. De jeugd die hier vertoefd, dat zijn meestal jongens en meisjes waar de ouders bij aanwezig zijn, wat het zeker geen herrie camping maakt. De animatie zou wat variabeler kunnen zijn. (al 2 jaar hetzelfde programma). Maar het is elke avond wel gezzelig als vele campinggasten met elkaar op het terras zitten aan de sangria of ander koel drankje en de kids zijn eigen kunnen doen. Er is een groot overdekte ruimte waar de kinderen van alles kunnen doen. Biljarten, tafeltennis, computerspellen en noem maar op. Ook het zwembad is indrukwekkend en ziet er heel verzorgt en met echt gras eromheen heel mooi uit. En heel overzichtelijk wat ook belangrijk is. Geen bedjes, maar eigen handdoeken en dat maakt het geen drukke bedoeling. De ligging is op zich ideaal, want uitstapjes naar diverse plaatsen is geen probleem. Met de auto rijd je in 1-1/2 uur naar Barcelona. maar met de bus of trein is ook goed mogelijk. In de buurt zijn mooie baatjes om te gaan zwemmen en als je op de camping terugkomt is het zoete water weer heerlijk om nog na te genieten. Eten op de caming is zeker een aanrader. goede afhaalmogelijkheden maar ook het retaurant heeft een goede kaart. Alle info voor dit soort zaken en over alle uitstapjes vind je bij de receptie, waar alle talen worden gesproken. Je kunt er je caravan laten stallen en bij aankomst van het volgende jaar staat hij netjes klaar op de plaats. Al met al een hele goede camping waar je kunt genieten van een welverdiende vakantie. Animatie verzekerd overdag met eenw ekelijks leuk programma.
Mening nr: 425
Datum: 18-01-2007
Jack 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Afgelopen zomer zijn wij ruim 2 weken op camping Mas Patoxas geweest. Een middelgrote camping met een groot zwembad en een brede glijbaan, waar je met meerdere tegelijk vanaf kunt. Rondom het zwembad is een grote groene ligweide met hier en daar een paar palmbomen, voor de schaduw wel lekker. De standplaatsen zijn niet allemaal even gelijk en niet erg groot, zo'n 60 a 70m2, met als gevolg dat de auto's vaak half op de pad staan. De meeste plaatsen hebben schaduw. Het sanitair is zeer schoon en ruim opgezet, grote douche- en wascabines. Ook het restaurant op de camping is goed, alsmede de afhaalmogelijkheden zoals, pollo, pizza en frites. Regelmatig zijn er karaoke- en muziekavonden. Vriendelijke receptie met vooraan een geldautomaat, en een redelijk grote campingwinkel, waar men s'morgens ook het brood kan afhalen, zonder lang te hoeven wachten. Afstand tot het strand is ruim 4 km, en je kan kiezen voor het grote Pals-strand of de andere kant op, richting Begur waar veel kleine baaitjes zijn.
Mening nr: 146
Datum: 19-01-2006
Erna 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Gezellige camping met veel vaste jaarplaatsen voor Spanjaarden. Heel mooi zwembad met fijne glijbaan. 's Avonds leuke animatie, wel in het spaans. In de laatste week van de schoolvakantie was er geen animatie meer en was er weinig te beleven. We hebben toen nog gekeken op campings in Palamos, die toen bijna helemaal leeg waren. Mas Patoxas was daarbij vergeleken nog gezellig. In de winkel was er toen ook minder brood te koop. Het sanitair was goed en werd regelmatig schoongemaakt. Jammer genoeg was er geen rookverbod in de douches en toiletten.