Sluiten

Camping Bell Sol in Pineda De Mar

Bell Sol Bell Sol Bell Sol
ZwembadKleuterzwembadDirectAanZeeWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping gelegen aan een strand met kiezelstenen. Op de camping zijn de plaatsen afgebakend. De camping is geschikt voor families. Er is een zwembad en een speeltuintje voor de kinderen.

Camping Bell Sol
Pº Marítimo, 46
08397 - Pineda De Mar
Provincie: Barcelona
Telefoon: 937671778

GPS coördinaten: 41.61833 / 2.67944
(41.61833° 37' 6.0'' N    2° 40' 46.0'' O)
Aantal plaatsen: 355  / Toerplaatsen: 245
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Bell Sol

Mening nr: 582
Datum: 22-08-2007
ilse 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn dit jaar 2 weken op deze camping geweest. Eerst op een plek achteraan op de camping waar we veel last hadden van de herrie van een ogenschijnlijk rustig weggetje achter de camping. (auto's en brommers denderden langs onze tent) Met de vriendelijke medewerking van de eigenaar vonden we een ander plekje tussen de wij-komen-hier-al-jaren-nederlanders. We zaten prima. Natuurlijk is er rumoer uit de omgeving (animatie vanuit hotels, maar gelukkig niet dagelijks)maar dat weet je met een kustcamping. Plaatsen zijn ook niet bepaald ruim, maar met wat pas en meet werk netaan te doen.Sanitair was redelijk schoon, wordt niet heel vaak gepoetst (volgens mij 2x per dag) Ideaal om met de trein naar Barcelona te gaan (en erg goedkoop: 6 euro)Tip als je naar marineland gaat: koop een familieticket op de camping, aan de kassa daar hebben ze die niet en het scheelt al gauw 20 euro! Pineda en Calella liggen inderdaad op loopafstand, maar het is nog wel een eindje. Wij misten de typisch spaanse sfeer hier heel ergen er zijn ook weinig restaurants met terras (veel binnen eten). We hebben een leuke vakantie gehad maar zullen hier niet gauw terug komen.
Mening nr: 294
Datum: 13-08-2006
Cas 
september - oktober 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en kregen we een ruime plaats op fijn grind toegewezen, in de buurt van het zwembad. Sanitair is prima en goed schoon, ook 's avonds. Wel even wachten bij de dames, veel meiden die 's avonds gaan stappen. We hechten niet zo veel waarde aan luxe, als het maar schoon is. We zijn helaas na twee slapeloze nachten direct vertrokken, terwijl we er best langer hadden willen blijven. We gingen twee dagen Barcelona bezoeken en waren best moe en wilden gewoon op tijd naar bed, zo rond 23.00 uur. Die hele nacht hebben jongeren de boel wakker gehouden met hun hardop geklets. Tot zeker 05.00 uur heeft mijn man ze gehoord. We zijn Franse campings gewend en het Spaanse avondleven begint vrij laat hebben we gemerkt. Prima, maar houd dan 's nachts wel rekening met anderen. Na twee nachten zijn we 's morgens vroeg rond 08.00 uur in gaan pakken en mijn man deed zijn autoradio hard aan, hij was het zo zat! Toen kwam er wel iemand van de camping op ons aflopen, of die muziek zachter kon... mooi niet! We zijn terug gereden naar Frankrijk en in de buurt van Andorra (Err) op een camping beland: muisstil! We zijn daar heerlijk bijgekomen! U begrijpt, het eerste bezoek aan Spanje op een camping is ons helaas tegengevallen. Ik ben benieuwd naar postieve verhalen. Qua natuur vinden we delen van Spanje de moeite waard om te bezoeken! Nu een camping nog.