Sluiten

Camping El Tranquilo in Pinoso

El Tranquilo El Tranquilo El Tranquilo
ZwembadWasmachineWasdrogerCampingcard

Camping El Tranquilo ligt in een klein gehucht net buiten het schilderachtige traditionele stadje Pinoso (El Pinos), aan de Valenciaanse Murcia grenstgrens Zuidoost Spanje het gebied is bezaaid met vele werkende gehuchten die rijk zijn aan geschiedenis en sterk in culturele tradities. Feesten zijn talrijk en sommige gaan dagenlang door.

De camping voor alleen volwassenen (geen kinderen) is rustig, zeer vredig en vooral rustig, we zijn omgeven door olijf- en amandelboomgaarden en hectares en hectares wijngaarden, ook verspreid over ons zijn sinaasappel- en citroenbomen. Wij bieden een veilige omgeving om uw verblijf bij ons een plezier te maken.

Ze moedigen barbecues aan en luieren rond het zwembad of als u wilt verwarmen, gebruik dan een van de overdekte ruimtes om te ontspannen. Als wandelen uw genot is, zijn er kilometers na kilometers te verkennen, de bergen, het landschap en de oude boerderijen zijn ook uitstekend geschikt voor de schilders en fotografen onder u. U kunt ook genieten van onze gastronomische specialiteiten uit de Restaurant Tapas-bar of picknicken op een van de banken.

 

Camping El Tranquilo
Casas Ibanez 24
03650 - Pinoso
Provincie: Alicante
Telefoon: 865775243

GPS coördinaten: 38.40971 / -1.08706
(38.40971° 24' 35.0'' N    1° 5' 13.4'' W)
Aantal plaatsen: 0  / Toerplaatsen: 0
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping