Sluiten

Camping Riembau in Platja D'Aro

Riembau Riembau Riembau
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Riembau ligt in een harmonieuze, natuurlijke omgeving met prachtige goudkleurige zandstranden. Cultuur, gastronomie, ontspanning, natuur en vermaak binnen handbereik. Camping Riembau ligt aan de Costa Brava, in Platja d’Aro, de ideale plaats voor de beste vakanties.

In Camping Riembau vind je alle voorzieningen en diensten die je verwacht van een eerste categorie camping. Kwaliteit, hygiene en een hartelijke bediening zijn onze prioriteiten, om jouw vakantie de beste te maken.

Camping Riembau
Apartat de Correus, 181
17250 - Platja D'Aro
Provincie: Girona
Telefoon: 972817123

GPS coördinaten: 41.81444 / 3.04444
(41.81444° 48' 52.0'' N    3° 2' 40.0'' O)
Aantal plaatsen: 1250  / Toerplaatsen: 836
Open van: 27 maart   tot: 26 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Riembau

Mening nr: 888
Datum: 01-03-2009
carola 
april - juni 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

vorig jaar 2008 geweest en we zouden hier nog niet dood gevonden willen worden...sorry
Mening nr: 859
Datum: 28-11-2008
dirk 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Zou ik het wel wagen, als Belg mijn meningske te plaatsen; alléz vooruit dan maar. Bon, bij aankomst tijdens de tweede week van juli was de eerste indruk er één van HELP, waar zijn we nu terechtgekomen? Het eerste gedeelte van de camping stond quasi zo goed als vol en de standplaatsen waren er maar een zakdoekje groot. Gelukkig had ik mij al goed geprepareerd dankzij GOOGLE EARTH zodat ik reeds de indruk had dat de plaatsen achteraan een pak ruimer waren en het daar ook minder druk was. En dit klopte ook wel: dus wij (met 3 kinderen van 18, 16 en 13) op een heerljk plaatsje helemaal achteraan gaan staan met onze vouwwagen onder enkele bomen. En eerlijk het was daar heerlijk rustig. Een Fries gezin stond in de buurt, aardige mensen die net als wij ook op rust waren gesteld. Toegegeven, op onze plaats weinig lawaaihinder van andere gasten (behalve dan van enkele rumoerige Franse jongeren met versterkte muziek), maar onze oordopjes deden hun werk (een beetje kampeerder trekt toch altijd zijn plan). En wat de overigens fraaie collectie van TV kijkende, internettende, stofzuigende, vaste gasten betreft die blijkbaar vooral van kerstsfeer houden midden in de zomer betreft: God ja, ieder zijn plezier dan maar zeker (ik had telkens bij het voorbijgaan zin om te vragen waar het kindeke Jezus in de kribbe lag, maar gelet op de eerder onvriendelijke blikken achtte ik het eerder wijzelijk om "mijn bakkes te houden". Bij ons vertrek, zo rond 17 juli waren ook de plaatsen achteraan stillaan aan het vol lopen.En toen waren we toch wel blij dat we ribbedebie waren.Sanitar en zwembaden zijn zoals reeds meermaals gezegd OK. Kinderen heben zch best wel geamuseerd met wat andere jongeren, dus dat was ook in orde. En de bewaking, ja die zagen wij vanuit onze tent elke avond voorbijwandelen tot helemaal aan het eind van het asfaltbaantje. Dan rustig een sigaretje opsteken (mag uiteraard), maar aanmerkingen op lawaaierige gasten (en dan vooral de electronische muziek ervan) heb ik ze niet horen maken (ik had de oordopkes toen nog niet n wel te verstaan). Moraal van het verhaal: Genoten jazeker, maar dan met mate en vooral dankzij onze mooie plaats, het perfect proper onderhouden sanitair (ook vriendelijke poetsdame overigens) en natuurlijk de zon en het fraaie landschap met dito zee in de omgeving. Minpuntje achteraan is wel het geraas van de auto's op de nabijgelegen doorgangsweg, alhoewel dat de hinder vooral ervaren wordt 's nachts en s'ochtends (maar dus met oordopjes geen probleem !) Bon, hopelijk hebben jullie er nog iets aan zo'n meningske van een Belg.Groetjes, en misschen breng ik bij een volgend verblijf wel een verlichte kerstboom mee...
Mening nr: 852
Datum: 10-11-2008
Dineke 
juli - augustus 2007

Algemene beoordeling

Wij stonden hier in 2007 midden in het hoogseizoen. We hebben weinig gemerkt van alles wat hieronder beschreven staat. Af en toe had je wel een groepje mensen dat 's avonds veel bij elkaar zat en wel eens een beetje meer lawaai had. Dit zag je iets meer direct op het 2e deel van de camping nabij het zwembad en op het laatste stuk van de camping. Ook hoorden we dan sommigen mensen al wel voor de 20e keer op de camping kwamen, maar volgens mij komt dat overal wel voor. Wij stonden iets verder dan het grote toiletgebouw op het 2e deel van de camping (zeg maar een beetje in het midden). Om ons heen stonden Fransen, Belgen, Spanjaarden en Duitsers. We hebben daar leuke contacten gehad. Zie ook mijn review verderop.
Mening nr: 851
Datum: 08-11-2008
Arnoud 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik weet nog wel een plekje voor al die vaste gasten die al jaren op de camping komen. Vinkenslag2 met een hek en een koepel erom heen. Zijn ze niemand tot last en kan de camping weer een camping worden voor echte campeerders.
Mening nr: 833
Datum: 01-10-2008
Ed 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 3|

Algemene beoordeling

Wij stonden (eerlijk gezegd heel lang geleden) met veel plezier op de Riembau. Nu als hertredendende caravanners dus eens gekeken. Hemeltje wie wil hier hier nog staan bij binnenkomst dachten we op de Vinkenslag te komen, verschrikkelijk, hier willen we nog niet gratis staan We zijn meteen omgekeerd. Aan het beoordelen van de faciliteiten zijn we niet eens toegekomen. Ieder zijn lol maar om op deze camping te gaan staan moet je wel heel gestoord zijn.
Mening nr: 792
Datum: 18-08-2008
mevr silvia 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij staan voor het 5 de jaar op camping riembau op het achterste gedeelte en dat bevalt harstikke goed.Als iedereen gewoon op zijn eigen let in plaats van zich druk te maken over een zogenaamde LANDINGSBAAN wat een onzin.En wat betreft de herrie niets van waar wij hebben 2 kleine kinderen en die hebben als ze savonds sliepen nergens geen last van.dus wat er allemaal geschreven wordt over de herrie en verlichting en rekening met elkaar houden allemaal klinkklare onzin!!!!!!!
Mening nr: 791
Datum: 17-08-2008
natas 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

ben het helemaal eens met de reactie van petra, mensen gaan blijkbaar op vakantie liever letten op wat een ander wel of niet doet of wel of niet heeft dan gewoon doen waarvoor je komt vakantie vieren. op elke camping zal je mensen tegen komen die er al jaren staan. je komt toch voor de camping en de omgeving en als het je niet zint dan moet je lekker op een hutje op de hei gaan zitten. ik vind het een prima camping 2 heerlijke zwembaden, schoon sanitair, heb nog nooit overlast van iemand gehad behalve is een keer als mensen is gezellig zitten maar jah daar ben je voor op vakantie kan is gebeuren. strand dichtbij en gezellige en mooie omgeving. we ontmoeten ieder jaar weer andere mensen en kunnen de mensen die hier al jaren staan, allemaal even leuk. maar de mensen die hier klagen die zijn zelf wel erg kortzichtig en zou zeggen let lekker op jezelf zal je vakantie een stuk leuker zijn.
Mening nr: 790
Datum: 17-08-2008
Els 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ha ha, Jan herkent zichzelf zeker?! Wij komen al 11 jaar op Riembau en ik moet mijn voorgangers wel een beetje gelijk geven. Het is inderdaad zo dat met name langs de asfaltweg wel wat mensen staan die denken dat ze alleen op de werled zijn en dan met name het stuk aan de kant van het 2e toiletgebouw Wij staan altijd op dezelfde hoogte maar dan aan de snepweg kant en dan liefst niet aan de weg omdat wij de sfeer daar ook niet prettig vinden maar dat is voor ons geen rede om niet meer naar Riembau te gaan. Gewoon lekker achteraf gaan staan en je hebt geen last van de herrieschoppers die er echt wel zijn en als Karin is wie ik denk dat het is dan heeft ze dus de mensen met de bas speaker in de caravan wel aangesproken maar helaas staat niet iedereen open voor een gesprek en met die mensen valt inderaad niet echt te praten. Neemt niet weg dat Riembau top is maar ik lees ook nergens dat dat niet zo zou zijn.
Mening nr: 788
Datum: 16-08-2008
Petra 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik verbaas me er zeer over dat we klachten via deze site moeten lezen over hoe de mensen over elkaar denken op Riembau. Waarom moet dat via deze site gebeuren? Als je last van elkaar hebt ga je toch gewoon naar deze personen toe en praat je erover, vind het persoonlijk erg laf en achterbaks als je achter iemands rug gaat roddellen. Ik vind ook dat je iedereen in zijn of haar waarde moet laten, iedereen viert z',n vakantie op hun manier en als je door je eigen arrogante houding geen aansluiting met andere mensen kan vinden omdat je schijnbaar al een mening hebt over hoe iedereen is ben je in mijn ogen zeer kortzichtig. Ik vier onze vakantie al vele jaren op Riembou en heb het erg naar m'n zin, sanitair is prima alles is schoon en de stad en het strand binnen een straal van een paar kilometer. Plaatsen zijn groot met veel bomen tegen de zon. We zijn ook van plan om er nog vele jaren te komen met hoop ik gezellige mensen die elkaar waarderen om wie of wat ze zijn.
Mening nr: 787
Datum: 15-08-2008
Sandra 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik wil dus ook eens reageren maar dan op mevr Jan. Ik was dit jaar ook een nieuwkomer en heb me vreselijk verbaasd over de mentaliteit die heerst op het achterste gedeelte van de camping.Inderdaad allemaal arrogante lui die alleen oude bekenden groeten en inderdaad een hoop lawaai tot heel diep in de nacht waar inderdaad niets van werd gezegd door de tienerbewaking.Zware motoren die constant geshowd moeten worden en dus over de asfaltweg heen en weer rijden . Als je zoiets gezellig noemt dan ben je dus waarschijnlijk net zo . Het is toch niet normaal dat mensen met 10 man in een voortent tv zitten te kijken via een dolby seround systeem. Niet iedereen heeft een caravan en tenten en vouwwagens zijn gewoon erg gehorig.Ik dacht altijd dat echte kampeerders rekening met elkaar hielden maar op het achterste gedeelte van Riembau dus niet. Gelukkig hebben wij na 10 dagen de besliising genomen om toch maar op een kleine plek vooraan te gaan staan en daar was het super gezellig met leuke mensen die wel rekening met elkaar hielden.We hebben daar dus nog 2 heerlijke weken gehad zonder geluidsoverlast terwijl het daar toch wel hutje mutje is..De camping is echt top maar de vaste gasten zijn een drama.Heb me dus ook voorgenomen als ik bij reacties mensen zie staan die er al jaren komen een andere keuze te maken.
Mening nr: 785
Datum: 15-08-2008
jan 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

gaarne reageer ik op het stukje van mevr karin ik ben een vaste gast van camping riembau ten eerte alle gasten van riembau hebben de zelfde rechten en plichten van de camping regels na te leven ook komt de bewaking bij ons als er herrie is na 24 uur maar als een nieeuw komer met zijn neus in de lucht loopt is het niet vreemd als hij geen contact krijgt met anderen wij zijn niet te verwaant om iedereen te groeten als eenling ga je op anderen letten stofzuigen is helderheid lichtjes is gezelligheid wassen doe je ook op de camping liefst met wasmachine indien u dit zo stoort moet u naar een bejaarde camping zelfs die mensen zijn gezelliger als u alle lof voor camping riembau jan
Mening nr: 784
Datum: 14-08-2008
Fam Alberts 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Grote camping gelukkig hadden we een fiets mee, achteraan de camping mooie grote plaatsen, toen we aankwamen was de camping bijna vol en toen we 3 weken later vertrokken was nauwelijks de helft nog bezet ( 10 augustus) veel mensen die al jaren op deze camping komen. op 1 avond na dat we tot 2 uur harde muziek hebben gehoord was het gewoon rustig op deze camping, sanitair was top , wordt de hele dag schoongemaakt en er is voldoende zodat je niet hoeft te wachten. zwembaden zijn lekker groot. restaurant op de camping ook prima prijs/kwaliteit verhouding. grote campingwinkel met aparte slager is ook goed.
Mening nr: 741
Datum: 20-07-2008
Karin  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De camping is groot en maakt een verzorgde en schone indruk.De plaatsten vooraan in de buurt van sanitairblok 1 zijn erg klein en liggen tussen greppeltjes in. Halfverwege worden de plaatsen mooi en ruim maar dat is dan ook net een stuk camping waar je niet wilt staan. De mensen die daar staan vinden het daar hun camping .Praten niet tegen nieuwkomers en geven ook geen antwoord als je iets vraagt. Hebben het druk met tv kijken,internetten,de wasmachine aanzetten en stofzuigen.Ja ja, ze stofzuigen daar zelfs de grondzeilen die buiten liggen.Hoe komen ze aan zoveel stroom, door meerdere haspels uit te rollen en aan te sluiten op de diverse ongebruikte stroomkasten. De mensen voor ons hadden zelfs een tv met een dolby-seround systeem in de voortent en een geluidsinstalatie met basspeaker in de caravan.Dat dreunt dus enorm door en dat tot midden in de nacht.Beveiliging loopt niet verder dan sanitair blok 1 dus krijgen daar ook niets van mee en als je er dan zelf iets van zegt wordt er geantwoord met: ze doen hier niet moelijk tegen mensen die er al 20jaar komen. Zwembad prachtig,schoon en verzorgt en sanitair was ook prima in orde. 's Avonds ziet het achterste gedeelte van de camping eruit als een landinsbaan op Schiphol,overal gekleurde licht snoeren en knipperende bierpullen langs de tenten.Zelfs de grondzeilen hebben er lampjes. Internet op de camping is een drama, kost 1 euro voor 10 minuten maar in die 10 minuten krijg je je hotmail niet eens opgestart. De camping op zich is dus prima, mooi en verzordt,nu alleen nog echt gezellige kampeerders en hij zou perfect zijn. Nooit meer Riembau voor ons,helaas. Jammer van zo'n mooie camping op zo'n leuke lokatie.
Mening nr: 652
Datum: 11-02-2008
van Gerwen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn in 2006 naar deze camping geweest en zijn niet zo razend enthousiast als veel vorige meningen hier. Wij vonden het een grote, massale camping waar niet zo veel sfeer hing. Er komen erg veel mensen die al jaren op deze camping komen en het dus wel geweldig vinden. Het sanitair en het zwembad waren mooi en fijn maar de staanplaatsen vonden wij klein en ongezellig.
Mening nr: 633
Datum: 15-12-2007
Henk 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Sorry maar ik begrijp al die mensen hier niet. Ik ben er 1 dag geweest vond het de lelijkste, kaalste en saaiste camping die ik ooit heb gezien. Een dorre vlakte met boompjes van 1.5 meter hoog waar je totaal geen schaduw van hebt. Verder staat iederen in een rij (kop- kont dus) zover je kijkt zie je de achterzijde van een caravan, niet echt sfeerverhogend. Denk echt dat de mensen die hier een voldoende geven eens op een andere camping moeten gaan kijken. Ik zou er nog niet willen staan als ik geld toe kreeg.
Mening nr: 557
Datum: 08-08-2007
Dineke 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Mooie, goed verzorgde camping, grote plaatsen (+100 meter). Veel schaduw door platanen. Vriendelijke receptie waar goed Engels en soms zelfs Nederlands werd gesproken. Bij aankomst mag je zelf een plaats uitzoeken. Sanitair top, (bijna) geen wachttijden en altijd schoon. In de campingwinkel was alles te krijgen, goede bakker en slager. Diverse winkels vlakbij, kon je zelfs lopend af. Een fiets op deze camping is wel handig, als je redelijk achteraan staat is het anders wel iedere keer een hele wandeling als je bv 's ochtends brood ging halen. Ook Platja d'Aro en het strand waren goed bereikbaar met de fiets. Ging je trouwens met de auto, er waren altijd wel voldoende parkeerplaatsen.
Mening nr: 538
Datum: 29-07-2007
Paul Jehoul 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij komen al enkele jaren op Riembau en deze prachtige camping trekt ons elk jaar weer, ondanks dat we ons voornemen ook eens ergens anders te gaan kijken. Deze camping is gewoon compleet: twee supergrote zwembaden met helderschoon water, grote campingwinkel, perfect onderhouden en luxe sanitair, goed (afhaal)restaurant etc. Het grote voordeel vinden wij dat je niet hoeft te reserveren; er is altijd plek op Riembau en dat klopt, ook in het hoogseizoen. En de plaatsen zijn ook nog eens extra groot. Onze vouwwagen is elf meter lang en dan hadden we nog zo'n vijf meter voor de luifel. Kortom: een aan te bevelen camping
Mening nr: 248
Datum: 07-07-2006
chantal 't Jolyn 
april - juni 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn de 2 laatste weken van juni naar camping riembau geweest met onze 2 kinderen van 4 en 1 jaar. We hebben rechtstreeks een mobilhome gehuurd. We waren zeer tevreden. Het huisje was bij aankomst zeer proper en goedgelegen ( schuin tegenover zwembad). We hadden wel de 4 pax luxe genomen, die zijn mooier en beter gelegen dan de gewone. Doordat we in het voorseizoen geweest zijn was het heel rustig op de camping , behalve in het weekend (veel spanjaarden hebben daar hun eigen caravan staan en komen daar dan ook massaal op af). Alle faciliteiten waren wel al geopend. Het was een zeer leuke vakantie, zowel voor de kinderen als voor ons. Volgend jaar gaan we zeker terug.