Sluiten

Camping Los Delfines in Puerto de Mazarrón

Los Delfines Los Delfines Los Delfines
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadZwembadWasmachineHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Los Delfines is een rustige camping aan het strand vlakbij het plaatsje Puerto de Mazarrón. Bent U op zoek naar rust dan bent U hier aan het juiste adres. De camping ligt op 2 km van Puerto de Mazaron. In de omgeving zijn er mogelijkheden om te wandelen, paardrijden, golf, fietsen, duiken etc. En culturele bezienswaardigheden zijn Mazzaron, Sierra Espuna etc.

Camping Los Delfines is de perfecte optie om even los te komen van de dagelijkse sleur en te genieten van een onvergetelijke vakantie in een bevoorrechte natuurlijke omgeving van Mazarrón. Deze camping heeft alles wat u nodig heeft om een ??paar dagen rust door te brengen met maximaal comfort en in een unieke enclave.

Een prachtige omgeving, een bevoorrecht klimaat, comfortabele faciliteiten, activiteiten om in contact te komen met de natuur. De faciliteiten van Camping Los Delfines zijn ontworpen om uw verblijf comfortabel en plezierig te maken, wij bieden u percelen met privétoilet en houten bungalows in een bevoorrechte ecologische enclave, aan het strand en met de voordelen van 2 kilometer van de haven. 

Camping Los Delfines
Ctra. Isla Plana - Playa de Mojon
30860 - Puerto de Mazarrón
Provincie: Murcia
Telefoon: 968594527

GPS coördinaten: 37.57694 / -1.22806
(37.57694° 34' 37.0'' N    1° 13' 41.0'' W)
Aantal plaatsen: 141  / Toerplaatsen: 128
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping