Sluiten

Camping Valle De Añisclo in Puyarruego

Valle De Añisclo Valle De Añisclo Valle De Añisclo
Huisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Valle De Añisclo ligt bij het Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido, door de Canyon Añisclo. Deze groene camping heeft grote percelen, en ligt aan de rivier de Vellos waarin gezwommen en gevist kan worden.  Vanaf de camping kunt U diverse sportieve alswel culturele activiteiten beoefenen. De camping beschikt over een bar-restaurant en een supermarkt.

Camping Valle De Añisclo
Campo Badia
22363 - Puyarruego
Provincie: Huesca
Telefoon: 974505096

GPS coördinaten: 42.50971 / 0.12538
(42.50971° 30' 35.0'' N    0° 7' 31.4'' O)
Aantal plaatsen: 143  / Toerplaatsen: 126
Open van: 01 april   tot: 15 oktober
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Valle De Añisclo

Mening nr: 1366
Datum: 10-08-2015
PetraHM 
juli - augustus 2015
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 8| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Schitterende omgeving

Soms rumoerig

Half juli hier een paar dagen geweest. Bedoeling was een week, maar het weer was vrij instabiel (overdag heet, eind van de dag onweer), daarom zijn we eerder vertrokken. Vriendelijke ontvangst, plek mochten we zelf zoeken. Ruim, met voldoende schaduw. Er loopt veel personeel, camping is ook een stuk groter dan waar wij normaal heen gaan. Winkeltje, restaurant/bar (hier zijn we niet geweest, er zaten wel altijd mensen). Sanitair: niets op aan te merken. Rivier is super. Omgeving is schitterend. Veel buitensportactiviteiten. Wij deden dit zelf. Er zijn ook veel groepen op de camping, hetgeen nogal eens geluidsoverlast gaf. Pas vanaf 24:00 moet het stil zijn. Eenmaal tegen 23:00 wezen klagen over irritante muziek. Hierop werd meteen actie ondernomen.
Mening nr: 1099
Datum: 05-11-2010
Van der Heijden 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een heerlijke ontspannen vakantie gehad dit jaar in Valle d'Anisclo. We zijn hier gedurende 10 jaar een aantal keer geweest en iedere keer is er iets veranderd (wasbakken, fohn) of bijgekomen (vakantiehuisjes, heel nieuw kampeerterrein). In de maand augustus is het wel erg druk met spanjaarden en dan is het moeilijk om een ruime plaats te vinden. Plaatsen zijn enigzins aan de kleine kant, maar in rustige perioden kun je je tent/ caravan ruim neerzetten. De nederlanders die op deze camping komen, komen hier vaker. Hele aardige en behulpzame medewerkers die ook behalve spaans ook engels praten. Het riviertje is heerlijk om in te badderen. Genoeg activiteiten te doen in de directe omgeving. Kroeg en restaurant op het terrein en restaurantje in het dorpje Puyarruego. Je hoeft hier niets te doen, maar er kan van alles.
Mening nr: 933
Datum: 27-07-2009
edwin 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

een camping waar veel spanjaarden komen,redelijke plaatsen met vodoende schaduw,met erg schone wc.De omgeving is echt adembenemend mooi,ligt aan het mooie weggetje naar de kloof De Anisclo.Wat de website niet vermeld en toch zeker de aandacht verdiend is dat deze camping aan een prachtige rivier ligt 1min. lopen ,waar heel goed in gezwommen kan worden.Het heeft tientallen spaar bekkens waar in gedoken gezwommen en gegleden kan worden.Het water is lekker koel maar tegen een uu of 13.00 uur is het water door de zon redelijk lekker op gewamt.Een beetje stroom op waards kan je van een waterval af duiken van ongeveer 4 meter. De camping was oke een 7 ,maar de rivier er bij en de omgeving is meer dan oke oke een 10 .Ga niet af op de website laat geen goede indruk achter.