Sluiten

Camping Stel in Roda De Barà

Stel Stel Stel
WaterglijbaanZwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinDirectAanZeeWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuur

Camping Stel voor zon, zee, sport en ontspanning, gelegen aan een breed lichtaflopend zandstrand aan de Middelandse Zee geschikt voor de beoefening van allerlei watersporten: zoals windsurfen, duiken, vissen enz.. Het kampeerterrein is vlak en schaduwrijk met een overdadige plantengroei. Een bungalowpark met tuinen zonder verkeer, ideaal voor gezinnen, waar de kleintjes volop genieten van hun vrijheid.

Camping Stel
Ctra.N-340, km.1182
43883 - Roda De Barà
Provincie: Tarragona
Telefoon: 977802002

GPS coördinaten: 41.17028 / 1.46472
(41.17028° 10' 13.0'' N    1° 27' 53.0'' O)
Aantal plaatsen: 700  / Toerplaatsen: 520
Open van: 25 maart   tot: 26 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Stel

Mening nr: 269
Datum: 29-07-2006
Margreet 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Grote, goed verzorgde camping, door een spoorlijn gescheiden van de zee. Trein zeer nadrukkelijk aanwezig aan die kant van de camping. Mooi aangelegd zwembad (nieuw). Wel druk, zeker in het weekend. Vanaf 23.30 moet het rustigl zijn op de camping, animatie gaat wel eens door tot 24.00 uur. Er is ook een gedeelte waar geen tv of radio aanmag. Keuze uit plaatsen met water/gootsteen of zonder. Plaatsen vond ik niet klein, er zaten flinke tussen, maar een echte kenner ben ik niet. Wij hebben in het bungalowparkje gelogeerd. Uitstekende huisjes, van alles voorzien, behalve airco, en dat hadden we nu net nodig deze vakantie. Aan de receptie wordt nederlands gesproken. Goede voorzieningen: winkel met verse broodjes, krantje, wasmachines, voor de jeugd een internetcafe. Sanitairblok waar wij bijzaten was gedateerd, maar wel schoon. Strand is voorzien met echt zand (!), dus geen grove korrel, en het liep niet snel af. Het is wel een smal strand (er schijnt wat weggespoeld te zijn), zodat het snel bomvol ligt, zeker in het weekend. Enige nadeel: je moet altijd met de auto wil je naar een plaats(je).
Mening nr: 7
Datum: 20-11-2005
donald 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Camping Stel is een grote goed geleide camping aan zee slechts gescheiden door een spoorbaan waar een tunnel onderdoor gaat. Niet al te grote plaatsen met naar wens een eigen gootsteen met water. Sanitair wordt de gehele dag schoongemaakt. Aan de receptie wordt ook nederlands gesproken. Zijn ook zones waar geen radio en tv mag worden gebruikt, na 23.00 uur is stilte vereist, wordt (erg) streng op toegezien. Alleen gaat af en toe de animatie wel door tot een uur of 24.00 Strand is met grote korrels en niet te druk, zee wordt snel diep. Zwembad is in augustus niet berekend op het aantal gasten, zeker niet als er ook nog spelletjes in worden gedaan. Maar al met al een plezierige camping, voor meer vragen mag je me altijd mailen.