Sluiten

Camping Sangulí Salou in Salou

Sangulí Salou Sangulí Salou Sangulí Salou
AquaparkWaterglijbaanZwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinDirectAanZeeWasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Sangulí Salou wordt beschouwd als één van de beste campings van Spanje, maar wat echt het verschil maakt met de andere campings zijn onze medewerkers. In Camping Resort Sangulí Salou zijn we een team dat jaar na jaar vol enthousiasme werkt voor onze klanten, met als uniek doel de kwaliteit van onze service en installaties te bewaren zodat uw familievakantie in ons camping-resort en bungalowpark onovertrefbaar wordt! Kom naar Camping en Bungalow Resort Sangulí Salou en ontdek dit authentieke paradijs onder de zon, met strand en rust in de natuurlijke omgeving van Costa Dorada, in Tarragona, Catalonië, ontworpen en geschept voor uw familievakanties.

Camping Sangulí Salou
Passeig Miramar - Plaça Venus
43840 - Salou
Provincie: Tarragona
Telefoon: 977381641

GPS coördinaten: 41.07528 / 1.11917
(41.07528° 4' 31.0'' N    1° 7' 9.0'' O)
Aantal plaatsen: 1500  / Toerplaatsen: 975
Open van: 22 maart   tot: 03 november
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Sangulí Salou

Mening nr: 1342
Datum: 10-10-2014
Chris en Hubert 
september - oktober 2014
Senioren
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 10|

Algemene beoordeling

Netheid van de camping

Te veel werkverkeer met tractors

We zijn hier nu voor het 8-ste jaar op rij geweest, we staan graag op dezelfde plaats, maar dat is bijna niet meer te doen of je moet 2 jaar op voorhand reserveren. Een groot minpunt vinden wij, dat te veel vrachtverkeer, bevoorrading voor de winkels en ook het op- en afrijden van tractors door de werklieden de rust wel verstoort. Voor de rest is dit echt de top en hopelijk kunnen we er nog vele jaren naar toe .
Mening nr: 1042
Datum: 18-03-2010
eric 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We mogen nu al een aantal jaren achter elkaar kamperen op deze TOP_CAMPING unieke ligging op ongeveer 150 meter van de ingan begint het strand en de boulevard mooie zwembaden veel vertier voor iedereen een geschikte staanplaats bezoekers uit diverse landen sanguki is gewoon een p;rettige verslaving we verheugen ons is een gezin met oudere kinderen op de a.s zomervakantie ook toen de kinderen jonger waren een perfecte camping
Mening nr: 805
Datum: 25-08-2008
Irmgard 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Als je voor je rust komt, zit je hier totaal verkeerd. Van 9 uur 's morgens tot half één 's nachts is het hier (in het hoogseizoen) één grote kakafonie van geluiden: toeterende treinen, muziek, mensen, radio's, televisies, auto's. Als je dit kunt verdragen en van levendigheid, luxe, schoon sanitair, ruime kampeerplaatsen, breed zandstrand op loopafstand, avondleven, shoppen en vertier houdt dan ben je bij Sanguli Salou op het juiste adres. Het park (ehhh sorry: Resort) in een notendop: drie zwembaden, een openluchttheater met 6 x per week voorstellingen, animatieteams voor diverse leeftijdsgroepen, 2 restaurants, 2 supermarktjes/bakkerijen, internetcafé, diverse sportfaciliteiten; Het sanitairgebouw wordt de gehele dag gepoetst. Je vuile wasgoed breng je weg en je hoort hoe laat je het gewassen (evt. ook gedroogd) kunt ophalen. Eén minpunt over deze camping wil ik toch vermelden: de toegankelijkheid van deze camping. Er is slechts één toegangs-/uitgangsweg, en de poort ligt direct aan een spoorwegovergang. Dat leidde nog wel eens tot (heftige) opstoppingen bij de entree. Tja, en dat 'reserveren' van de ligbedden (zie overige meningen) bij de zwembaden is inderdaad zóóóó zielig....temeer omdat het strand op loopafstand ligt ;-))
Mening nr: 793
Datum: 18-08-2008
mark 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

mooie camping met goed sanitair en schoon mooie zwembaden met lig stoelen het is alleen asociaal!!!! dat er om 9 uur,opening zwembaden,er 40 mannen en vrouwen staan die hun handdoekje op een bedje gaan leggen waarvan dan een gedeelte om 2 uur komt aan zakken!!! vind dit wel erg triest ik hoop dat deze camping daar wat aan gaat doen,verder goede camping.
Mening nr: 642
Datum: 15-01-2008
zonnetje 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Helmaal Toppie. We gaan nu voor de 11 de keer.
Mening nr: 619
Datum: 07-11-2007
bea 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

geweldige camping met werkelijk zeer goed en schoon sanitair. Ook 's avonds zijn ze nog aan het poetsen. (soms is er gewoon niet tegen te poetsen met alle "dames" die zich opmaken en alles achter zich aan slingeren terwijl de afvalbak nog geen 5 meter verderop staat!!) Elke avond animatie, wel veel in het Spaans dat is toch jammer want er stonden wel heel veel Nederlanders. Zwembaden niet echt bijzonder, geen glijbanen, wel leuk een bar in het water. 2 supermarkten op de camping met goed en niet te duur assortiement. Ook nog een supermarkt met slager net buiten de camping. Enige nadeel wat wij vonden was dat de zee erg vies was, daar kan de camping natuurlijk ook niets aan doen. Internet zeer goed geregeld, op verschillende plekken en zelfs wifi. Salou zelf is goed lopend te doen maar er zijn ook leuke winkeltjes net buiten de camping. Trein is inderdaad lastig maar je hebt toch vakantie dus even wachten is geen probleem. Plekken zeer ruim, sommige stukken echter wel allemaal stenen en geen gras. Receptie niet altijd goed op de hoogte van wat er zich op de camping afspeelt, bijv. midgetgolf moet je regelen bij een aparte bar net als tennis. Zeker een camping om nog eens terug te komen hoewel het wel ver is vanuit Drenthe!!
Mening nr: 602
Datum: 01-10-2007
Chris en Hubert 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Prachtige camping , mooi verzorgd en sanitair wordt heel de dag gepoets . Mooie zwembaden , het eerste vooraan is het water wel een stuk frisser. 1 medewerker spreekt nederlands , prijs is echt een meevaller in september. Trein is soms wel hinderlijk , maar hij moet wel toeteren 70 procent loopt over als de slagbomen dicht zijn. Plaatsen zijn ruim . Je moet in september wel de huilende baby's er bij nemen , zijn veel gezinnen met kleine kinderen. Boulevard en strand zijn vlakbij , kan met treintje of bus naar het centrum een fiets is hier ook uitstekend te gebruiken. Uitstekend weer , wij hebben ons hart hier verloren en zullen nog dikwijls terug keren in september.
Mening nr: 524
Datum: 13-07-2007
Cuyvers 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

In augustus 2007 10 dagen op Sanguli verbleven. Prachtige camping, mooie zwembaden, zeer proper sanitair. Op receptie spreekt men ook Nederlands (tenminste 1 medewerker). De boulevard is vlakbij en met de bus kan je naar Salou centrum of naar Cambrils. Wij hadden niet gereserveerd, maar konden na wat aandringen toch een plekje krijgen. Voor ons zeker de moeite waard! Ze zien ons hier zeker nog eens terug.
Mening nr: 268
Datum: 29-07-2006
Jean 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug van 2 weekjes Sanguli. Het is een grote, onpersoonlijke camping. Wel moet gezegd worden dat 'ie prima verzorgd is, en wij hebben absoluut geen negatieve ervaring met de beveiliging en badmeesters. Wij gaan graag iets bekijken, maar vinden de omgeving redelijk beperkt. Daarnaast was het té warm en vlak bij zee verwacht je een briesje, maar dat was er niet. (puf puf) Van het "ligbedden reserveren" aan 't zwembad kregen niet alleen wij, maar ook wat bouwvakkers de sch..t, getuige hun reacties hierop..
Mening nr: 252
Datum: 15-07-2006
Marlijn 
juli - augustus 1999
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier in 98 of 99 geweest. Geweldige camping met mooie zwembaden. Toen waren we nog kinderloos, maar volgens ons was de animatie erg goed. Na terugkomst kregen we een tijdje later een videoband van de camping, een soort promotiefilm. Puur toevallig stonden wij er zelf ook op. NIks negatiefs te melden. Of ik nog terug zou gaan? Weet ik niet. Ik vind het wel een heel eind rijden en zeker nu we een baby en een peuter hebben. Maar zeg nooit nooit.
Mening nr: 231
Datum: 04-06-2006
Ruud Joosten 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een camping met een monding van 10m naar het strand van Salou is natuurlijk moeilijk. Als je echter lekker slaapt, van een boulevard houdt, dan ben je hier prima af!!! Wij zijn hier in mei geweest (kinderen 2 wk vakantie) heerlijk!!! De trein hoor je vrijwel niet (wij lagen echt vooraan!!!) en je zit dicht bij alle aktiviteiten. Voor deze zomer weer gereserveerd en ik hoop dat alles een "deja vu" wordt!! Voor ons geen negatieve opmerkingen, in mei was het echter vrij "grijs"......
Mening nr: 69
Datum: 05-12-2005
Marko Wichgers 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke camping, veel te doen. De plaatsen bij binnenkomen van de camping een beetje "hutje mutje", maar achter op de camping groter plaatsen. Veel te doen voor de kinderen. Leuke annimatie in buiten-theater.
Mening nr: 20
Datum: 21-11-2005
Renée 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Grote gezellige camping, met ruime plaatsen en prachtige zwembaden. Goede animatie, prima supermarkten en sanitair wordt de hele dag schoon gemaakt. Wel wachttijden bij de douches en 's avonds soms koude douches. Strand op loop afstand.