Sluiten

Camping Tau in San Jose

Tau Tau Tau
WasmachineHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Tau ligt in de Sierra de Cabo de Gata, in het kustplaatsje San José, de hoofdstad van het natuurpark en toegang tot de mooiste en meest wilde stranden van de kust. Deze bergketen strekt zich uit over meer dan 40 km. van stranden, kliffen en vulkanische landschappen, het paradijs van mensen die op zoek zijn naar een mooie en rustige plek voor hun vakantie.

De camping ligt in de baai van San José, met fijn zand en meer dan een kilometer lang. Aan het ene uiteinde bevindt zich de jachthaven die via een promenade met elke middag in verbinding staat met het plein van Genua.

De camping heeft alle nodige faciliteiten voor een comfortabel en aangenaam verblijf, met nieuwe generatie toiletten, elektrische staanplaatsen, hostelkamers en all-inclusive appartementen. Een rustige camping ideaal voor gezinnen, met bar-restaurant, speelterrein, serviceplaats voor campers, duikclub en excursies op zee.

Slechts 250 meter van het strand en 300 meter van het stadscentrum, u hoeft de auto niet te nemen, deze wordt gratis geparkeerd op de parkeerplaats van de camping.

Camping Tau
Camino Cala Higuera, s/n
04118 - San Jose
Provincie: Almería
Telefoon: 950380166

GPS coördinaten: 36.76806 / -2.10778
(36.76806° 46' 5.0'' N    2° 6' 28.0'' W)
Aantal plaatsen: 140  / Toerplaatsen: 116
Open van: 01 april   tot: 30 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Tau

Mening nr: 58
Datum: 30-11-2005
*Gerrit* 
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima campinkje om het natuurgebied Cabo da Gata te voet, per fiets of met de auto te verkennen. Wij waren er in het voorjaar en toen was het al aardig bezet; ik denk dat er voor caravans in het hoogseizoen nauwelijks plaats is. San José is een vriendelijk (vakantie)dorpje zonder hoogbouw. Het strandje zag er aangenaam en gezellig uit.