Sluiten

Camping Igara de San Sebastián in San Sebastián

Igara de San Sebastián Igara de San Sebastián Igara de San Sebastián
ZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardaccommodatie verhuur

Camping San Sebastián ligt zeer dicht bij het stadscentrum, op slechts 5 km van het strand van Ondarreta en op amper 7 km van het stadscentrum. Ze zijn 35.000 vierkante meter oppervlakte in een rustige omgeving, omgeven door natuur en prachtige vergezichten. De camping beschikt over de modernste faciliteiten en de beste services, voor een luxe verblijf met alle comfort.

Percelen van 35/40 vierkante meter afgebakend met heggen die een eigen ruimte hebben waar iedereen kan genieten en zijn tafels, stoelen en luifel naast het voertuig kan installeren. Uitgerust met hun respectievelijke elektriciteits- en watervoorzieningen, bevinden ze zich in een van de rustigste en meest schaduwrijke delen van de camping en bieden ze meer privacy en rust.

Ze hebben twee prachtige grasvelden waar elke kampeerder zijn eigen plekje kan uitkiezen. Het zijn geen afgebakende percelen en ze hebben geen elektriciteit.

De percelen kunnen niet worden gereserveerd in de maanden van het hoogseizoen, namelijk juli en augustus; hier worden ze gekocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Op de hele camping wordt gratis wifi aangeboden.

Camping Igara de San Sebastián
Camino de Igara 195
20018 - San Sebastián
Provincie: Guipuzcoa
Telefoon: 943358812

GPS coördinaten: 43.2968 / -2.03755
(43.2968° 17' 48.5'' N    2° 2' 15.2'' W)
Aantal plaatsen: 121  / Toerplaatsen: 84
Open van: 26 maart   tot: 10 oktober
Kaart en Route
website van de camping