Sluiten

Camping El Rosal in San Vicente De La Barquera

El Rosal El Rosal El Rosal
DirectAanZeeWasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping El Rosal ligt bij het plaatsje San Vicente De La Barquera, in de provincie Canatbrie, en omringd door stranden en bergen, waardoor het een ideale plek is om Uw vakantie te vieren. Door het fijne witte zandstrand is het een uitstekende plek voor diverse watersporten zoals sufen, windsurfen, waterskieen etc. In de omgeving liggen de prachtige natuurparken Cabarceno, Picos de Europa, de grotten van Altamira etc. De camping beschikt over moderen faciliteiten zoals een restaurant en een cafetaria.

Camping El Rosal ligt letterlijk tussen twee stranden, met het lange strand van Merón in het noorden en het strand van El Tostadero in het zuidwesten. De beste percelen en onze bungalows hebben uitzicht op zee . Het hele oppervlak van Camping El Rosal is een eeuwenoud dennenbos, waardoor de percelen veel schaduw hebben. Een ander groot voordeel is de zandgrond die zorgt voor een perfecte afwatering van alle percelen bij regen.

De gehele oppervlakte van Camping El Rosal is bedekt met gras, en hoewel het gebruik kan verslechteren in de maanden met de grootste toestroom van kampeerders, kun je aan het begin van het seizoen (vanaf Pasen) genieten van een heerlijk groen matras in uw eigen plot.

Camping El Rosal
Carretera de la playa S / N
39540 - San Vicente De La Barquera
Provincie: Cantabria
Telefoon: 942710165

GPS coördinaten: 43.38896 / -4.38559
(43.38896° 23' 20.3'' N    4° 23' 8.1'' W)
Aantal plaatsen: 250  / Toerplaatsen: 224
Open van: 03 april   tot: 11 oktober
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping El Rosal

Mening nr: 669
Datum: 14-04-2008
gijs 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

wel goed opsig ga maar ff kieke
Mening nr: 185
Datum: 28-02-2006
gerard 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een heerlijke camping met zeer mooie sanitaire voorzieningen, het personeel is erg hulpzaam met alle probleempjes die u maar kunt hebben , heel goed voor kinderen is het strand wat u vanuit uw tent kunt bewonderen , en aan de andere kant van uw tent ziet u de vissers haven en de rotsen , een hele mooie en fijne camping , met prachtige plaatsen en volop mogenlijkheden voor een ieder wat, augustus 2006 zijn wij daar weer te vinden , omdat het daar heerlijk is en vele dingen in de buurt om te doen in de bergen , raften en motercross , en het strand en de zee , tot ziens daar . gerard
Mening nr: 89
Datum: 20-12-2005
Janette 
april - juni 2001
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige camping, mooiste uitzicht ter wereld! Je ziet vanuit je tent de zee, de rotsen, moeras en bergen met sneeuwtoppen. En over je voeten lopen de hagedissen. Wel een stukje lopen naar het stadje. Sanitair was ook uitstekend.