Sluiten

Camping Vall D'Hostoles in Sant Feliu De Pallerols

Vall D'Hostoles Vall D'Hostoles Vall D'Hostoles
Wasmachineaccommodatie verhuur

De camping Vall d'Hostoles is rustig, niet groot (25 plaatsen), groen en er staan vele bomen wat het tot een schaduwrijke plek maakt. Het is open sinds 1975, en het is een ideale plek voor mensen die van enkele ontspannende dagen of een relaxe vakantie in de natuur wensen te genieten. Het motto van de camping is altijd Vrede, Natuur en Ontspanning geweest. Deze woorden verklaren heel goed de gesteldheid van de camping en wat mensen daar kunnen vinden.

Het terrein van de camping is vlak, begroeid met gras en er staan ??veel loofbomen, dit maakt de plek zonnig in de winter en schaduwrijk en koel in de zomer.

Camping Vall D'Hostoles
Pla del Bastons
17174 - Sant Feliu De Pallerols
Provincie: Girona
Telefoon: 972444104

GPS coördinaten: 42.08194 / 2.51278
(42.08194° 4' 55.0'' N    2° 30' 46.0'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 20
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Vall D'Hostoles

Mening nr: 927
Datum: 21-07-2009
Sylvies 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Ik was vooraf getipt dat het een geweldige camping zou zijn, dus wij verbleven daar in juli. Nou als iets mij is tegengevallen. Wat een kleine plaatsen en heel veel rumoer. Al meteen bij aankomst werd ons te verstaan gegeven dat bezoekers op de camping niet welkom waren, deze werden zoveel mogelijk geweerd! Wat een gastvrijheid. Nou wij zouden vrienden vragen om een avondje te komen, maar dat durfden we al niet meer. Vlak bij ons stond een camper die bijna de hele dag zijn airco liet draaien, ons toorde het niet zo, maar anderen waren er niet blij mee. Verder is het nog al een eindje lopen naar het (volle) strand. Voor mensen die niet op zoek zijn naar rust en grote plaatsen is dit een geweldige camping. Wij zoeken het volgend jaar ergens anders aan de Costa Brava.