Sluiten

Camping Riu in Sant Pere Pescador

Riu Riu Riu
WaterglijbaanZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Riu ligt op 2 km van de kust in een dennenbos. Uw kinderen kunnen kiezen: heerlijk aan het parelwitte strand en spelen in het aangename water van de Middellandse Zee, of in het riante zwembad springen. Er is echter ook nog een derde mogelijkheid, die weinig andere campings kunnen bieden. Aan de monding van de Fluviá kunnen kinderen namelijk heerlijk met kano's varen. In deze met groen omzoomde kreken kan ook met rubberbootjes worden gespeeld, of wellicht een hengeltje worden uitgeworpen. Hebben ze genoeg van al dat water, dan zijn er genoeg andere leuke dingen op de camping. Er is een speeltuin en een sportveld, en regelmatig organiseert het animatieteam gezellige spelletjes. Vermeldenswaard is nog het mooie fitness centrum. Een niet al te grote, sfeervolle camping met veel mogelijkheden.

Camping Riu
Ctra.de la Platja, s/n
17470 - Sant Pere Pescador
Provincie: Girona
Telefoon: 972520216

GPS coördinaten: 42.18801 / 3.10269
(42.18801° 11' 16.8'' N    3° 6' 9.7'' O)
Aantal plaatsen: 234  / Toerplaatsen: 130
Open van: 01 april   tot: 22 september
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Riu

Mening nr: 1339
Datum: 28-08-2014
Suzanne 
juli - augustus 2014
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 7| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Kleinschalige camping vlakbij het strand

plekken niet dmv bv heggen afgescheiden

Voor de 2e keer op deze camping, vorige keer was 3 jaar geleden. Het is een kleine camping, dus jonge kinderen kunnen zelf op pad. Ruime plekken in rijen opgesteld, de plekken zijn niet afgescheiden, dus je staat direct naast je buren. Dit kan soms storend zijn. Verschillende nationaliteiten aanwezig, veel spanjaarden en fransen, voor de rest belgen en nederlanders. Oude sanitairgebouw is her en der aangepast, nieuwe douchekoppen en kranen. Verder wordt het nog steeds de hele dag schoongemaakt. Van de 10 dagen, maar 1 keer moeten wachten op een douche. Zwembad is erg leuk, 2 keer goed gegeten op terras en elke dag vers brood. Klein winkeltje, met veel Nederlandse producten, maar deze zijn erg duur. Kleine wandeling en je zit in dorp met leuke restaurantjes en je zit ook zo op het strand. Veek stadjes in de buurt. Kortom genoeg te doen. Ook zijn de Nederlande dames van annimmatie nog steeds aanwezig en de disco was nu eerder. Deze camping is voor ons voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 739
Datum: 18-07-2008
Marco 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We hebben van 1 juli to 17 juli op de camping gecampeerd Een leuke niet al te grote camping voor als je niet van mega campings houd. Sanitair en zwembad goed onderhouden voor de kleintjes is het nieuwe peuterbadje met glijbaantje erg leuk. Op de camping is ook een gedeelte waar een grote groep padvinders kampeerde waar je niets van merkt of last van hebt. De kampeerders zijn van jong tot oud en van vele verschillende nationaleteiten. 's avonds wordt er vaak wat georganiseert zoals een muziek bandje, flamingo dansen
Mening nr: 328
Datum: 23-08-2006
Ellen 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Camping Riu is een kleine gemoedelijke camping met diverse faciliteiten. Er komen niet veel Nederlanders die zitten op die andere grote camping. De plaatsen zijn zeer schaduwrijk plm 90m2 genoeg voor onze vouwwagen bijzettent en auto alleen als je een grote caravan met voortent hebt zal het krap zijn.Electra en water op de plaats is mogelijk. Sanitair werd regelmatig schoongemaakt. Iedere dag miniclub overdag en in de avonduren. Tot 24.00uur rumoerig daarna rustig. Klein winkeltje op de camping maar op 5 min autorijden een redelijk grote supermarkt(bonpreu).Vanaf camping loop je over de brug zo het dorp in daar zijn diverse winkeltjes en restaurants. Strand op 6min met de auto gratis parkeren.Neem wel een stormband mee voor de voortent het kan heel hard waaien! Kortom een leuke camping voor mensen die niet naar een mega camping hoeven.