Sluiten

Camping El Pinar in Santa Susanna

El Pinar El Pinar El Pinar
ZwembadWasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping El Pinar Platja ligt op een gunstige locatie in een uitzonderlijke omgeving, aan een van de mooiste stranden van de provincie Barcelona, op slechts 50 minuten rijden van de stad Barcelona en 45 minuten van Gerona.

De camping is een rustgevende plek om de beste zomeravonden door te brengen. Laat u verleiden door de charme van Santa Susanna, een aangenaam en vredig dorp dat over alle denkbare voorzieningen beschikt.

De camping grenst aan het strand met een rechtstreekse toegang. Aan de andere kant bevindt zich het spoorwegstation waar de regionale RENFE-treinen stoppen. Met de trein kunt u de Oud-Romeinse stad Gerona gaan verkennen, alsook bijvoorbeeld Blanes en Lloret de Mar ten noorden van Santa Susanna. Ook in zuidelijke richting vindt u reisdoelen die de moeite waard zijn, met als summum het modernistische Barcelona.

Camping El Pinar
Av. Els Pins, s/n
08398 - Santa Susanna
Provincie: Barcelona
Telefoon: 937678558

GPS coördinaten: 41.63014 / 2.71735
(41.63014° 37' 48.5'' N    2° 43' 2.5'' O)
Aantal plaatsen: 117  / Toerplaatsen: 105
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping El Pinar

Mening nr: 773
Datum: 11-08-2008
WIll H. Zaaiman 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik zal het proberen beknopt te houden. Ongeveer 100 plaatsen op een licht beschaduwd terrein. Het is een rustige familie camping waar niet veel te doen is. Als je echter de drukte van de boulevard of de camping er naast leuk vindt ben je er in 5 min. langs het strand of langs de weg. Eenvoudig maar schoon sanitair. Aan de receptie spreekt Rita de eigenaresse Catalaans, Spaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands alsmede haar Nederlandse echtgenoot Azis. De camping ligt direct aan het strand en wordt s'nachts door een hek van het strand afgesloten. Een leuke en gezellige bar/cafetaria. In het hoogseizoen broodjes service en pizza af te halen. Klein zwembad aanwezig. Ik heb hier hele mooie foto's van dus mail me gerust. Website is door iemand in de maak. ( wh.zaaiman@td.klm.com ) Ligt aan het station waar je overigens helemaal geen last van hebt. Een zeer geschikte camping voor de iets oudere gasten in het voor en naseizoen. WIll Zaaiman Nieuw-Vennep