Sluiten

Camping Las Palmeras in Tarragona

Las Palmeras Las Palmeras Las Palmeras
Verwarmd zwembadZwembadKleuterzwembadDirectAanZeeWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Las Palmeras bevindt zich aan het Playa Larga strand, Tarragona, aan de Costa Dorada. Het heeft een prachtig zand strand en heerlijk water, ideaal voor families met kinderen. In de directe omgeving vindt u de stranden van Cala Funda en Calabecs, behorende bij het beschermde natuurgebied Punta de la Mora.'s Ochtends en 's middags worden er activiteiten en spelletjes georganiseerd voor de jeugd.Ons animatieteam zorgt hiervoor alle dagen van de week, behalve op zaterdag.


 

Camping Las Palmeras
Ctra. N-340, km. 1168
43007 - Tarragona
Provincie:
Telefoon: 977208081

GPS coördinaten: 41.13028 / 1.31222
(41.13028° 7' 49.0'' N    1° 18' 44.0'' O)
Aantal plaatsen: 471  / Toerplaatsen: 140
Open van: 02 april   tot: 12 oktober
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Las Palmeras

Mening nr: 697
Datum: 31-05-2008
Roland van Stiphout 
april - juni 2008
Algemene indruk: 4|

Algemene beoordeling

Wij zijn half mei 2008 op deze camping aangekomen. Daar wij met twee vrienden en twee motorhomes aankwamen werden ons twee mogelijke locaties aangeboden waar wij naast elkaar konden staan.Locatie 1 :was naast de spoorweg volledig onder bomen(door de hoogte dus niet haalbaar) Locatie 2: langs het strand. Dit werden comfortplaatsen genoemd waarvoor er bovenop de campingcheques TWEE euro moest bijbetaald worden. Deze plaatsen bleken twee naast elkaar gelegen zandplaatsen te zijn. Geen enkel sprietje gras. Na overleg hadden wij besloten na een reis van 650 km om deze plaatsen dan toch maar te nemen en het even te bekijken. Bij de receptie had ondertussen een collega van de vriendelijke dame welke ons had geholpen echter een van deze plaatsen verder verhuurd. En dit bleek ons geluk. Bij aankomst met onze motorhomes stond de andere campinggast tot aan zijn bodem in het zand vast, want deze zogenaamde confortplaatsen zijn onderaan zelf niet verhard(dus ongeschikt voor motorhomes. Wij zij dus teruggereden naar onze oude stek in Ampuria Brava
Mening nr: 465
Datum: 22-04-2007
Inge 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heel mooie camping, direct aan het strand maar redelijk duur. Spoorlijn is soms storend maar je went er wel aan. Campingplekjes zijn niet te heel groot maar wel met voldoende schaduw. Let wel op : camping is heel langwerpig en als je achteraan staat, dan is het wel 1 km naar de receptie of het campingwinkeltje (dus fiets meenemen).
Mening nr: 429
Datum: 27-01-2007
HJWinter 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Mooie, langgerekte camping aan een prachtig strand waarbij de zee langzaamaan dieper wordt. Ideaal voor kleine kids dus. Het strand is geweldig, het zwembadje wat te klein voor zo´n grote camping. En in het supermarktje moeten ze eens leren lachen. Is niet moeilijk, doet geen pijn. Verder niets dan lof. Bijvoorbeeld ook voor het mooi aan zee gelegen restaurant met heerlijke gerechten. Op welke plek je ook staat, je loopt in een paar minuten naar zee. De camping ligt direct aan de spoorlijn Tarragona-Barcelona. In het begin denk je: wat is dit, maar zoals met alles wen je hier heel snel aan. Tip: ga zo dicht mogelijk bij de zee staan. Loop ook het strand eens af in zuidelijke richting (rechtsaf dus). Aan het eind ligt een leuk wit, rond restaurant waar je heerlijk kunt lunchen. Niet teveel rosé, je moet altijd weer terug... Veel plezier.