Sluiten

Camping El Pino in Torrox Costa

El Pino El Pino El Pino
ZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping El Pino laat je ten volle genieten van de vakantie aan de Costa del Sol. De camping is gelegen in een streek die Axarquia heet. Vanaf de camping heb je een mooi uitzicht op de omgeving en dankzij de vele avocadobomen en andere tropische bomen zijn er veel frisse schaduwplaatsen. Er zijn ook zonnige plaatsen, meer geschikt voor de winter. De camping is rustig en gezinsvriendelijk.

Camping El Pino
Urbanización Torrox Park s/n
29793 - Torrox Costa
Provincie: Málaga
Telefoon: 952530006

GPS coördinaten: 36.73944 / -3.94972
(36.73944° 44' 22.0'' N    3° 56' 59.0'' W)
Aantal plaatsen: 420  / Toerplaatsen: 273
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping El Pino

Mening nr: 707
Datum: 16-06-2008
Henk 

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Begin maart 2008 een 5-tal dagen op de camping gestaan. Was voor 70% bezet met veelal Engelse en Nederlandse overwinteraars. Wij stonden op een terras boven bij het (gesloten) zwembad. Weinig schaduw, maar dat is in maart niet zo belangerijk. Plaatsen waren groot genoeg voor caravan met voortent. Sanitair was schoon. Gratis (draadloos) internet. Camping ligt 1 km van Torrox-costa met een aantal grote supermarkten. Ook is er een leuke boulevard met veel eetgelegenheden en winkeltjes.
Mening nr: 216
Datum: 11-04-2006
v.d. Hoek 
september - oktober 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

De camping ligt een dikke kilometer van de kust bij het plaatsje Torrox. Ik kan het misschien maar het beste vergelijken met Almere aan de Costa maar dan met mooiere witte huizen en appartemencomplexen. Er wonen weinig tot geen locals want alles is van Engelsen of Duitsers zodat het buiten het hoogseizoen (ik was er begin september) een uitgestorven indruk maakt. De boulevard langs het strand is wel aardig maar omdat de bebouwing geen centrum en geen ziel heeft is het er doods. Mij viel het enorme aantal notaris- en makelaarskantoren op. In die setting ligt dus iets van de kust op een helling de camping met een gezellig terras en restaurant bij de ingang. Het zwembad ligt helemaal aan de andere kant van de camping en daarvoor moet je flink omhoog. Het zwembad overigens is weer op z'n Spaans prima in orde. Het sanitair is enigszinds verouderd en niet superschoon maar het kan er net mee door.