Sluiten

Camping El Vedado in Vallromanes

El Vedado El Vedado El Vedado
ZwembadKleuterzwembadWasmachineHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping El Vedado ligt bij het plaatsje Vallromanes in de bossen met verschillende mountainbikesroutes. Verder is er een Bar-zwembad en een tennisbaan. Ook is er een golfbaan voor de liefhebbers. ook en bezoekje aan de prachtige stad Barcelona is zeker een must.

Camping El Vedado
Ctra.Masnou-Granollers, km 7
08188 - Vallromanes
Provincie: Barcelona
Telefoon: 935729026

GPS coördinaten: 41.52357 / 2.29349
(41.52357° 31' 24.9'' N    2° 17' 36.6'' O)
Aantal plaatsen: 170  / Toerplaatsen: 163
Open van: 01 maart   tot: 04 november
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping El Vedado

Mening nr: 1075
Datum: 15-08-2010
Herman Somers 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Duur erg Duur voor wat ze bieden. Enigste voordeel dicht bij Barcelona. Verder heb ik nog nooit zo,n slechte douche gehad alleen druppels warmwater. Gemeld bij receptie wisten ze natuurlijk niets van ondanks het feit dat douchekop helemaal was dichtgekalkt. Ze rekenen per tent en niet per plaats. Wij waren met 2 ouders en 3 oudere kinderen met drie 2 seconden tentjes en betaalden voor 1 overnachting maar liefst 67,50. Duurste camping ooit! Mijden deze camping!!!!
Mening nr: 952
Datum: 09-08-2009
bernadette 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Gezien de voorgaande reacties, zijn we met wat bange voorgevoelens naar deze camping gegaan. Het is ons meer dan 100% meegevallen! De camping is schoon. Er is de hele dag personeel bezig om het sanitair en het terrein schoon te houden. In het achterste saintairgebouw is het warme water aan het eind van de middag wel op. Maar in de andere gebouwen is voldoende warm water, zelfs 's avonds laat. De camping is rustig, geen last gehad van drukke, lallende mensen. Terwijl er toch veel backpackers (=jongeren) op de camping aanwezig waren. De bus vertrekt dagelijks naar Barcelona en 's avonds word je weer keurig op de camping afgeleverd. Bij de receptie spreken ze engels en zijn ze heel behulpzaam. In het dorpje is een piepkleine supermarkt. In Granolles, 10 km verder, zijn verschillende grote supermarkten. Voor noodgevallen kan je bij de bar wel wat kleine dingen kopen. Brood is de hele dag te krijgen.
Mening nr: 843
Datum: 22-10-2008
Maarten 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Deze camping bezocht eerste week van oktober, voor een overnachting, richting Nederland. Wat een slechte onverzorgde camping, kwamen om 20,00 aan en vertrokken de volgende morgen kosten 27 Euro. Geen warm water, sanitair oud en onverzorgd, een camping om links te laten liggen
Mening nr: 663
Datum: 10-03-2008
amanda 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

ik vond het fijn om mijn zomer op deze schitterende camping dood te brengen. ik vond het sanitair goed schoon, en dat vind ik altijd belangrijk.
Mening nr: 345
Datum: 18-09-2006
Familie Kiel-Wouterse 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben 4 nachten op deze camping gestaan en dat was (helaas)genoeg. De camping vormt een prima uitvalsbasis voor Barcelona en het strand (op 7 km afstand). We zijn twee dagen in het prachtige Barcelona geweest met de pendelbus. Geweldig ! De camping zelf kunnen wij niemand aanraden. Het sanitair is voldoende en schoon maar warm water was er pas na 20.00 uur. We hadden een aardig plekje op het eerste veld. Overdag was het wel rustig maar na een een uur of drie s'middags werd het al rumoeriger (autoradio's keihard, geschreeuw van jongeren etc.). Het ergste was eigenlijk dat dit lawaai eigenlijk niet meer ophield. De slagboom van de camping bleef tot ver na 00.00 uur open met als gevolg bonkende auto's die over terrein reden (achter en voor de tent langs). Daarna kwamen gedurende de nacht de mensen te voet terug en dat maakte zo mogelijk nog meer lawaai (lallen, zingen, schreeuwen, tegen tenten aanlopen etc.). Kortom: echt verschrikkelijk. We hadden ons ingesteld op een verblijf op een stadscamping maar dit overtrof ieder doemscenario wat we van te voren bedacht hadden ! Voor 50 euro per nacht mag je toch wel iets verwachten....?! Dus: Barcelona zeker nog een keer maar El Vedado NOOOOOOIT meer !
Mening nr: 141
Datum: 18-01-2006
D. Lubbers 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima camping om de stad Barcelona te bezoeken. De bus (lijndienst) rijdt vanaf de camping naar Barcelona. De buskaartjes koop je bij de receptie. Ruime standplaatsen en er was plaats voldoende. Het zwembad is aardig om in af te koelen. Supermarkt was lastig te vinden. Beheerders zijn behulpzaam. Het sanitair was schoon. Wij hadden gereserveerd, was niet nodig geweest. De camping is goed en makkelijk bereikbaar.