Sluiten

Camping Vilanova Park in Vilanova I La Geltrú

Vilanova Park Vilanova Park Vilanova Park
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadZwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerCampingcardHuisdieren toegestaanaccommodatie verhuur

Camping Vilanova Park is een hele mooie camping gelegen dichtbij Barcelona aan de Costa Dorada. Geniet van de faciliteiten en de omgeving van de camping  Er zijn voor de kinderen voldoende dingen om zich te vermaken zoals een animatieteam zwembad en speeltuinen. Voor de volwassene zijn er 's avonds shows en is live music en nog veel meer.....

Camping Vilanova Park
Ctra.L´Arboç, km.2,5
08800 - Vilanova I La Geltrú
Provincie: Barcelona
Telefoon: 938933402

GPS coördinaten: 41.23183 / 1.69395
(41.23183° 13' 54.6'' N    1° 41' 38.2'' O)
Aantal plaatsen: 1350  / Toerplaatsen: 285
Open van: 01 januari   tot: 31 december
Kaart en Route
website van de camping

Meningen over Camping Vilanova Park

Mening nr: 694
Datum: 28-05-2008
Babs 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn in juli 2006 2 weken op deze grote prachtig aangelegde camping geweest. Veel plantengroei en palmbomen. Wij vonden de plaatsen erg ruim, maar dat ligt eraan waar je staat. Ook zijn er paadjes met een afscheiding van struiken, we mochten de plaats zelf uitkiezen. De zwembaden zijn prachtig en goed onderhouden, zo ook het sanitair. Wat je niet kunt krijgen in de campingwinkel, haal je in diverse supermarkten in Villanova zelf, zelfs een Lidl is er. Wat ons erg opviel was, dat het op het strand erg rustig was in Juli en dat je er met de auto gemakkelijk en gratis kunt parkeren. Of dat in augustus ook zo is?? Animatie is er iedere avond, iedere avond een vast programma wat zich wekelijks herhaald. Het enigste minpuntje, als je bij het hoogt gelegen zwembad staat, kun je over de stad heen kijken en zie je de zee liggen, deze ligt echter op 3 kilometer afstand, niet te doen lopend. De omgeving is wel aardig, niet te vergelijken met de costa brava, gewoon anders en veel rustiger. Een fijne camping die we gerust aan durven te bevelen, voor groot en klein!!!
Mening nr: 382
Datum: 20-12-2006
Familie 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier 2 heerlijke weken doorgebracht in de zomer van 2005 met onze 3 kinderen in de leeftijd van 7, 11 en 15 jaar. Ons chalet met airco was goed ingericht en zeker de airco was niet overbodig. De kinderen hebben zich prima vermaakt en veel vakantievrienden gemaakt. Van de kinderen mogen we zeker nog een keer terug naar deze stek. Maar wij vonden zelf de omgeving tegen vallen. Nog een klein minpuntje: de wasserette. Je kunt er niet zelf je spullen wassen maar moet ze inleveren bij een dame die alleen maar Spaans spreekt en m.i. het buskruit niet echt heeft uitgevonden. Dit zorgde wel voor enige verwarring/ergernis. verder een prima camping. Ook voor de wat oudere jeugd.
Mening nr: 288
Datum: 07-08-2006
meneer jass 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

slechte camping gewoon slecht!
Mening nr: 233
Datum: 04-06-2006
willemijn 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier afgelopen zomer twee weken gestaan. Op zich een mooie camping als je van grote campings houdt. Wij vonden dat je hutje mutje naast elkaar stond, in een soort van parkeerplaatsen. De plaatsen waren ook niet groot. Het zwembad en de vele faciliteiten waren overigens prima, maar het is geen camping voor ons. Te massaal, geen rustige camping.
Mening nr: 228
Datum: 23-05-2006
Pauline 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij stonden hier in juli 2003 en hebben de gereserveerde periode niet volgemaakt. We stonden in een van de vele 'straatjes': kleine plaatsen zonder afscheiding, dus hutjemutje. Op een paar meter afstand ook voor en achter buren; geen enkele privacy! Veel vaste gasten die een hechte kliek vormden en het nog net konden opbrengen de buitenstaander te groeten. Onvriendelijk personeel en veel te veel regeltjes. Er werd bovendien zeer fanatiek op naleving hiervan gelet; constante inspecties over het hele terrein, ook in het sanitair. Dit was overigens best ok: modern en schoon. Wel veel chloor in het water waardoor je huid naar chloor rook als je gedoucht had........ Camping mooi aangelegd en goed verzorgd, maar een uiterst onprettige sfeer!
Mening nr: 97
Datum: 22-12-2005
Lex M 
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In het voorseizoen een prima camping. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Zwembad geopend sinds 27 maart. Door CampingCheque prima prijs/kwaliteit-verhouding (5=7)
Mening nr: 50
Datum: 27-11-2005
Daniel 
april - juni 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn twee keer op deze camping geweest: 1x in 2002 en 1x in 2004. Beide keren in het voorseizoen, en met campingcheques. Zelfs met cheques hebben ze vaak nog aanbiedingen! Het is een mooie ruime, maar ook grote camping. Hier merk je echter niet zoveel van door de mooie en groene ligging. Het heeft echter wel de voordelen van een grote camping: een prima supermarktje, een goed restaurant en prachtige zwembaden. De dierentuin vonden wij wat armoedig en de dieren wat verwaarloosd. Ruime plekken, voornamelijk in laantjes. Voldoende stroom, stromend water op de plek en de mogelijkheid van een afvoer. Als je deze niet gebruikt moet je er even een prop in doen, anders kan het nog wel eens ruiken. Voor onze dochter van toen 4 jaar was er 2 keer per week kinderdisco, erg leuk gedaan. De kidsclub was voornamelijk spaans, dus hier maar niet naartoe. Heerlijke douches met een mengkraan: harde straal zo warm je wilt! Water is wel zout, net als in het zwembad. Puntje van kritiek: het G-gedeelte waar wij waren grens aan een houtzagerij. Deze draait de hele dag, behalve de siesta, door tot een uur of 5. Is niet hard, maar voor sommigen hinderlijk. De omgeving van Vilanova is niet spannend. Het strand op zich is wel ok. Het stadje heeft wat mooie winkels maar mist oude gezelligheid. Al met al een prima camping waar we zo weer naartoe zouden gaan. Aardige mensen aan de receptie (nederlands sprekend) en goed verzorgd en onderhouden.